ben başlayım
mesela
ben;
ifadelerde hep 3lüyorum (

eeee bi ben mi takıntılıyım????

SRNarin yazdı:Herkezin mutlaka kendine gore bi takintisi vardir diye dusunuyorum bende giyim konusunda cok titizim mesela mutlaka butun kiyafet esyalarim birbirine uyacak yoksa hic gezme disariya cikma hevesim kalmaz ..
Corap ne ki , takilarima kadar ayni olmali ..habecik yazdı:SRNarin yazdı:Herkezin mutlaka kendine gore bi takintisi vardir diye dusunuyorum bende giyim konusunda cok titizim mesela mutlaka butun kiyafet esyalarim birbirine uyacak yoksa hic gezme disariya cikma hevesim kalmaz ..
benimde çorap koleksiyonum var illa giydigim kıyafetle çoraplarım aynı renk olmak zorunda:):):)
deerrryyaaa yazdı:ya ayakkabı takıntım var
kıyafette mutlaka uyum takıntım var
smetri hastalığım var
odada uyumlu olmalı eşyalar
ve yeni şeyler üretme takıntım var el işi felan illa uydururum kafadan şimdilerde bolera örüyorum tatil malum![]()
ve bulaşık takıntım var nefret ederim 3 gün kalsa yıkamak ölüm gibi sudan korkan kediye dönderir beni![]()
şarkı sözü ezberleme ve ingilizce kelimler ezberleme takıntım var düşünsenize hiç yoktan hergün 1 kelimeyi ezberleseniz senede 365 kelime bilgisi eder
dahada bi sürü takıntım var
kafaya bişey takıyim uyuyamam sabaha kadar evire çevire düşünürüm
ve hayal kurmadan asla uyumam
anaamm çok var yaa
SRNarin yazdı:Corap ne ki , takilarima kadar ayni olmali ..habecik yazdı:SRNarin yazdı:Herkezin mutlaka kendine gore bi takintisi vardir diye dusunuyorum bende giyim konusunda cok titizim mesela mutlaka butun kiyafet esyalarim birbirine uyacak yoksa hic gezme disariya cikma hevesim kalmaz ..
benimde çorap koleksiyonum var illa giydigim kıyafetle çoraplarım aynı renk olmak zorunda:):):)
teşekkürler canım seve sevehabecik yazdı:deerrryyaaa yazdı:ya ayakkabı takıntım var
kıyafette mutlaka uyum takıntım var
smetri hastalığım var
odada uyumlu olmalı eşyalar
ve yeni şeyler üretme takıntım var el işi felan illa uydururum kafadan şimdilerde bolera örüyorum tatil malum![]()
ve bulaşık takıntım var nefret ederim 3 gün kalsa yıkamak ölüm gibi sudan korkan kediye dönderir beni![]()
şarkı sözü ezberleme ve ingilizce kelimler ezberleme takıntım var düşünsenize hiç yoktan hergün 1 kelimeyi ezberleseniz senede 365 kelime bilgisi eder
dahada bi sürü takıntım var
kafaya bişey takıyim uyuyamam sabaha kadar evire çevire düşünürüm
ve hayal kurmadan asla uyumam
anaamm çok var yaa
seni forum'un takıntı kişiliği ilan ediyorum deryacım:):):)
Noks yazdı:bende telefonun kapagıyla cok oynarım 5800 ın kalem tutma yerini kırdım 6300 ın arkası yalama oldu6288 ac kapa bişe yok
bakalım ne olucak yarın tekrar 5800 ı alıcam servisteydide xD