İlayda Açık Lise Yayınlarına ait
Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem Yardımcı Ders Kitabı
(Açık Öğretim Lisesi sınavlarına hazırlık amacıyla hazırlanmış serinin 1. kitabıdır.
Alanında en kapsamlı ilk ve tek kitap olma özelliğini taşımaktadır.
Açık Öğretim Lisesi Yardımcı Ders Kitabı 1. Dönem,
Türk Edebiyatı 1, Matematik 1, Coğrafya 1, Dil ve Anlatım 1, Kimya 1, Biyoloji 1, Yabancı Dil 1, Fizik 1,
Tarih 1, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 1 ve Sağlık 1 derslerini kapsar.
Kitap içerisinde Konu Anlatımları, Konu Tarama Testleri, Çözümlü Sorular, Ünite Soruları, ve Deneme Sınavları vardır.
Tam 512 Sayfadan oluşmaktadır.)
Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem Yardımcı Ders Kitabı
(Açık Öğretim Lisesi sınavlarına hazırlık amacıyla hazırlanmış serinin 2. kitabıdır.
Alanında en kapsamlı ilk ve tek kitap özelliğini taşımaktadır.
Açık Öğretim Lisesi Yardımcı Ders Kitabı 2. Dönem,
Türk Edebiyatı 2, Matematik 2, Coğrafya 2, Dil ve Anlatım 2, Kimya 2, Biyoloji 2, Yabancı Dil 2, Fizik 2,
Tarih 2, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2 ve Sağlık 2 derslerini kapsar.
Kitap içerisinde Konu Anlatımları, Konu Tarama Testleri, Çözümlü Sorular, Ünite Soruları, ve Deneme Sınavları vardır.
Tam 532 Sayfadan oluşmaktadır. )
Açık Öğretim Lisesi Soru Bankası 1 Yardımcı Ders Kitabı
(Açık Öğretim Lisesi sınavlarına hazırlık amacıyla hazırlanmış Soru Bankası serisinin 1. kitabıdır.
Alanında Açık Lise Soru Bankası olarak ilk ve tek kitap özelliğini taşımaktadır.
Açık Öğretim Lisesinde bulunan toplam 163 derse ait her birinden ayrı ayrı olmak üzere tüm dönem konularını kapsar.
Tam 512 Sayfa ve 9780 sorudan oluşmaktadır.)
Açık Öğretim Lisesi Soru Bankası 2 Yardımcı Ders Kitabı
Açık Öğretim Lisesi sınavlarına hazırlık amacıyla hazırlanmış Soru Bankası serisinin 2. kitabıdır.
Soru Bankası 1 Kitabının devamı niteliğinde ve tamamen farklı sorulardan oluşmaktadır.
Açık Öğretim Lisesinde bulunan toplam 185 derse ait her birinden ayrı ayrı olmak üzere 1. dönemden 8. döneme kadar olan tüm konuları kapsar.
Tam 730 Sayfa ve 11100 sorudan oluşmaktadır.
Ayrıntılı bilgi ve sipariş vermek için alttaki sitelerimizi ziyaret ediniz.
http://www.ilayda.com.tr
http://www.aciklisekitap.com
İletişim: İlayda Açık Lise Yayınları Telefon: (0212) 531 45 89 - 525 22 33 - 621 05 19
Açık Lise Soru Bankası ve Yardımcı Ders Kitapları
Açık Lise Soru Bankası ve Yardımcı Ders Kitapları
En son İlayda18 tarafından 20 Tem 2010, 18:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Re: Açık Lise Soru Bankası ve Yardımcı Ders Kitapları
bence çok güzel kitaplar.Teşekkür ederim arkadaşım böyle kitaplar olduğunu bilmiyordum.Ama bana bi yararı olacağını sanmıyorum.Liseyi bitirmek üzereyim.Daha önceleri böyle kitapları çok aradım ama bulamadım.Keşke olsaydı illaki yararını görürdüm.
Ama Liseye yeni başlayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim...
Ama Liseye yeni başlayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
Re: Açık Lise Soru Bankası ve Yardımcı Ders Kitapları
keşke coğrafya 5-6-7-8 kitapları olsaydı kesin alırdım
nihayet mezun
diploma puanı:74,25