bu arada dil anlatım-5 sorularına baktım 20de 15 doğru yapmışım

bu ne sinavi ?SRNarin yazdı:biz sinava girmeden sizinkiler aciklanacak gibi gorunuyor .. diger gunde biz sinavda olucaz .. bizimkide 1 haftada aciklaniyor zaten ..
Ayni acikogretim sinavi,avrupada girdigimiz icin zaman farkli..MuhammedEmin yazdı:bu ne sinavi ?SRNarin yazdı:biz sinava girmeden sizinkiler aciklanacak gibi gorunuyor .. diger gunde biz sinavda olucaz .. bizimkide 1 haftada aciklaniyor zaten ..
Hafız yazdı:Benim de 20 de 19![]()
geometri 1 ve geometri 2 derslerini almıştım. değişen müfredattan tabi haberdar edilmediğimiz için sınavda şok oldum soruları görünce. iyi ki geometri 2 yi almışın onun sayesinde geometri 1 den geçeceğim inşallah. ama geometri 2'yi sallamak zorunda kaldım.
Bu müfredatı değiştirip, halk eğitim merkezlerinde eski kitapları dağıtıp da dönemin ortasında müfredat değiştirenlere hakkımızı helal etmiyorum. Helal etmiyorum çünkü eşimle birlikte o kadar çalışmıştık.
Allah bu sorumluları ıslah etsin.
sınav ne zaman olacaksınız? iyide mayista girilmiyormu?SRNarin yazdı:biz sinava girmeden sizinkiler aciklanacak gibi gorunuyor .. diger gunde biz sinavda olucaz .. bizimkide 1 haftada aciklaniyor zaten ..
bu hafta giriyoruz ins. 20-21 subat.. evet mayistada giricez ama o ikinci donem sinavi..ezgi_24 yazdı:sınav ne zaman olacaksınız? iyide mayista girilmiyormu?SRNarin yazdı:biz sinava girmeden sizinkiler aciklanacak gibi gorunuyor .. diger gunde biz sinavda olucaz .. bizimkide 1 haftada aciklaniyor zaten ..
SRNarin yazdı:bu hafta giriyoruz ins. 20-21 subat.. evet mayistada giricez ama o ikinci donem sinavi..ezgi_24 yazdı:sınav ne zaman olacaksınız? iyide mayista girilmiyormu?SRNarin yazdı:biz sinava girmeden sizinkiler aciklanacak gibi gorunuyor .. diger gunde biz sinavda olucaz .. bizimkide 1 haftada aciklaniyor zaten ..
Evet 3 sinav oluyor.. Ben yurtdisinda oldugum icin zamanlari farkli,ilk donem sinavim olacak 21 subattaki..ezgi_24 yazdı:
cok soru soruyorum ama ilk sinavınmı?yoksa bu ek sınav falanmi??anlamadım ben yaa benim bildigim 3 sınav oluyodu
Mart ı bile bulabilir. kayıt yenilemeyi uzatırlar falan herşey olur...baktım şu yaşımda sivilcelerim çıkmaya başladı sıkıntıdan bıraktım artık sadece derslere çalışıyorum...martın birinci haftasına programladım kendimi,ben mayıs sınavlarının bile erteleneceğini düşünüyorum.En ufak bir örnek soru kitapçıklarını bile kaç saate indirdiniz? böyle bir şey yok yaaemrahk yazdı:Yüksek ihtimalle 27-28 şubat yani kayıt yenilemenin hemen öncesinde açıklanır..