sınavlar ne zaman açıklanacak ?
Re: sınavlar ne zaman açıklanacak ?
aynen bende giriyorum ortada bişi yok daha sınav giriş yerleri bile duruyo bende 

Sana hepten alkışJoQeR yazdı:eagle67 yazdı:işte bu kadaaaarbak Görkem en iyisini yapmış.. şurda birde alkış işareti olsaydı.
Ben zaten konu açmıştım... Hani bana alkış...
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=16&t=3855

-
- Uzman
siteye giriyor da, öğrenci girişi yaptığımızda bilgi ekranı açılmıyor 
edit: yoo açılıyormuş

edit: yoo açılıyormuş

Ankara'dan aldığımız habere göre sınavlar büyük ihtimal salı günü
Salı günü açıklanmazsa Çarşamba günü kesin açıklanacakmış..
facebook'ta gördüm..Umutlar yarına kaldı

-
- Uzman
güzelll bekliyoruz 

Cetin yazdı:Ankara'dan aldığımız habere göre sınavlar büyük ihtimal salı günü
Salı günü açıklanmazsa Çarşamba günü kesin açıklanacakmış..
facebook'ta gördüm..Umutlar yarına kaldı
çrş açıklanmazsa prş kesin olmadı cma ....

Sağol bilgilendirdiğin için...
Kemal Sunal -SALAKO
Salo- Emine hadi gııız
Emine- Olmaz salo ..böğün salı böyühler ne demişler salı sallanır.
Salo- Hıhıhı eveeet..şurda çarşambaya ne kaldıki demi gadife(yani salo nun eşeği)
Salo-Emineee
Emine- EEeeee elleşme salooooo böün perşembe ne demiş böyyühler perşembe perişanlık
Salo-eee yarın
EMİNE-Olmaz salo...cumada mubarek gün
Salo- HıHIHI EVEET cumertesine ne kaldıki...
Yani buna benzedi bu iş.
Salo- Emine hadi gııız
Emine- Olmaz salo ..böğün salı böyühler ne demişler salı sallanır.
Salo- Hıhıhı eveeet..şurda çarşambaya ne kaldıki demi gadife(yani salo nun eşeği)
Salo-Emineee
Emine- EEeeee elleşme salooooo böün perşembe ne demiş böyyühler perşembe perişanlık
Salo-eee yarın
EMİNE-Olmaz salo...cumada mubarek gün
Salo- HıHIHI EVEET cumertesine ne kaldıki...

Yani buna benzedi bu iş.
.
En son GoRKeM tarafından 26 Şub 2010, 10:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Uzman
29 şubatta açıklayacaklarmış 

cikcikgribi yazdı:29 şubatta açıklayacaklarmış
O da güzel.... 4 senede bir toptan açıklarlar sonuçları... Açık liseden beklerim valla...
ben takip etmiyorum artık ya nasılsa acıklanınca buraya yazan olur 

-
- Uzman
Bence marta kalır... Becerıksızler ya
cumartesi fln açıklanır 1 hafta gecikmeli girdik sınava hatırlarsanız..
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
carsamba demişlerdi yine karar değiştirmişler,baska bir sitede gördüğüm bi yazı.
3-24 Ocak 2010 Tarihli Sınav Sonuçlarıyla İlgili Duyuru
Bugünlerde bütün Açık Öğretim Lisesi öğrencileri 1. Dönem sınav sonuçlarına kilitlendi. Herkes heyecanla 23-24 Ocak 2010 Cumartesi ve Pazar günü yapılan sınavların sonucunu bekliyor. Açık Öğretim Lisesi (AOL) Müdürlüğü resmi sitesinden (www.aol.meb.gov.tr) adresinden daha önce açıkladığı takvimde 1. dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı gün olarak 19.02.2010 gününü bildirmişti. Ancak bu tarih geldi-geçti ve halen sınav sonuçları açıklanmadı. KR Rehberlik olarak Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'nden aldığımız bilgiye göre sınav sonuçları önümüzdeki Cuma, yani 26.02.2010 günü açıklanacak. Bu gecikmenin sebebi olarak sınav tarihininde 1. hafta kaydırılmış olmasını gösteren Açık Öğretim Lisesi yetkilileri, bu öğretim yılında Açık Öğretim ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi başvurularının geçen yıllara göre büyük oranda arttığının belirttiler.
Açık Öğretim ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin bilgilerine...
cuma günüde acıklanmazsa artık bişey diyemiyorum.
Bugünlerde bütün Açık Öğretim Lisesi öğrencileri 1. Dönem sınav sonuçlarına kilitlendi. Herkes heyecanla 23-24 Ocak 2010 Cumartesi ve Pazar günü yapılan sınavların sonucunu bekliyor. Açık Öğretim Lisesi (AOL) Müdürlüğü resmi sitesinden (www.aol.meb.gov.tr) adresinden daha önce açıkladığı takvimde 1. dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı gün olarak 19.02.2010 gününü bildirmişti. Ancak bu tarih geldi-geçti ve halen sınav sonuçları açıklanmadı. KR Rehberlik olarak Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'nden aldığımız bilgiye göre sınav sonuçları önümüzdeki Cuma, yani 26.02.2010 günü açıklanacak. Bu gecikmenin sebebi olarak sınav tarihininde 1. hafta kaydırılmış olmasını gösteren Açık Öğretim Lisesi yetkilileri, bu öğretim yılında Açık Öğretim ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi başvurularının geçen yıllara göre büyük oranda arttığının belirttiler.

Hadi bekleyeceğiz cumayı artık.... Huffffffffff!!!Cetin yazdı:carsamba demişlerdi yine karar değiştirmişler,baska bir sitede gördüğüm bi yazı.
Bugünlerde bütün Açık Öğretim Lisesi öğrencileri 1. Dönem sınav sonuçlarına kilitlendi. Herkes heyecanla 23-24 Ocak 2010 Cumartesi ve Pazar günü yapılan sınavların sonucunu bekliyor. Açık Öğretim Lisesi (AOL) Müdürlüğü resmi sitesinden (http://www.aol.meb.gov.tr) adresinden daha önce açıkladığı takvimde 1. dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı gün olarak 19.02.2010 gününü bildirmişti. Ancak bu tarih geldi-geçti ve halen sınav sonuçları açıklanmadı. KR Rehberlik olarak Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'nden aldığımız bilgiye göre sınav sonuçları önümüzdeki Cuma, yani 26.02.2010 günü açıklanacak. Bu gecikmenin sebebi olarak sınav tarihininde 1. hafta kaydırılmış olmasını gösteren Açık Öğretim Lisesi yetkilileri, bu öğretim yılında Açık Öğretim ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi başvurularının geçen yıllara göre büyük oranda arttığının belirttiler.