işte bu tebrikler.ckurt yazdı:tarih6 85 dil ve anlatım7 95 edebiyat6 100 coğrafya6 95 dil ve anlatım6 100 coğrafya7 95 sosyoloji 90 mantık 85 ortalama 5.00

işte bu tebrikler.ckurt yazdı:tarih6 85 dil ve anlatım7 95 edebiyat6 100 coğrafya6 95 dil ve anlatım6 100 coğrafya7 95 sosyoloji 90 mantık 85 ortalama 5.00
MoRKedi yazdı:herkesi tebrik ederim arkadaşlar
benimde daha ilk sınavımdı ve bütün derslerimden geçmişim çok sevindim
darısı mayıs sınavına
cikcikgribi yazdı:vay be maşallah ne cevherler varmış. nazar değmesin. ckurt helale madem bu kadar iiyisiniz ne işiniz var burda
benide aranıza alın o zamanJoQeR yazdı:cikcikgribi yazdı:vay be maşallah ne cevherler varmış. nazar değmesin. ckurt helale madem bu kadar iiyisiniz ne işiniz var burda
Bu kadar iyi olmak için buradayız zaten...
geldimJoQeR yazdı:Gel aga buyur...
olsun bende 1. dönem böyleydim alışırsın kaçıncı dönemin bilmiyorum gerçi ama:)Maol yazdı:En tembeliniz benim sanırım![]()
![]()
türkçe-matematik bölümüne geçebilirsinekilem... yazdı:arkadaşalar ben sayısalı seçtim.ama özel ders almadan yapamıcam.o sebepten alanımı değiştirmek istiyorum.sosyal bil hariç hangisine girsem die kararsızım.tarih i yapamıyorum.sevmiyorm çnkü.hangi alan daha kolay olur?genel kültür den de sadece öss de yetenek sınavıyla girilebiliomuş sadece.kararsızım.3. dönemim çalışmadığım için 54 kredim var.b u böle gitmez.alan değiştirmezzm uzar çnkü.yardımcı olun lütfen.
en fazla toplam 8 dönmde bitmesi lazım lisenin.türkçe-mat. bölümü daha kolay olur sayısaldan dimi?biri anlatmadan yapamıyorum işte kahretsin.genel kültürde öss de yetenek sınavı ile giriş varmış sadece.öle duydum bi bildin var mı?deerrryyaaa yazdı:türkçe-matematik bölümüne geçebilirsinekilem... yazdı:arkadaşalar ben sayısalı seçtim.ama özel ders almadan yapamıcam.o sebepten alanımı değiştirmek istiyorum.sosyal bil hariç hangisine girsem die kararsızım.tarih i yapamıyorum.sevmiyorm çnkü.hangi alan daha kolay olur?genel kültür den de sadece öss de yetenek sınavıyla girilebiliomuş sadece.kararsızım.3. dönemim çalışmadığım için 54 kredim var.b u böle gitmez.alan değiştirmezzm uzar çnkü.yardımcı olun lütfen.