yardım edin lütfen!!!!

Her Konuda Tartışabilirsiniz
JoKeR
Doçent

Re: yardım edin lütfen!!!!

Mesaj gönderen JoKeR » 28 Şub 2010, 17:26

__eLa__ yazdı:arkadaşlar ben bölümümü değiştirmek istiyorum şimdi okuduğum bölümüm sosyal bilimler aölde okuduğum dönem 3 toplam dönemim 7 toplam kredim 91 alan kredim 53 bölümümü yabancı dil olarak değiştirmek istiyorum nasıl değiştire bilirim ve değiştirirsem sözel bölümümdeki topladığım kredim boşa gitmez değilmi ne olur biri cevap yazsın lütfennnnn

Gitmez tabi. Doğru kararı vermişsin. Yabancı dilin dersi azdır, rahat edersin... Kayıt yenilemeye gittiğinde alanımı Ydil olarak değiştirmek istiyorum diyebilirsin. Ayrıca yabancı dil alanında gayet güzel kaynaklar bulabileceğin bir site de var. Here is link = www.dilforum.com

Ben de yabancı dil alanındayım. Ve dilforum inan sana yardımcı olacaktır. Üniversitede hangi bölümü istiyorsun?

İyi Forumlar...

JoKeR
Doçent

Mesaj gönderen JoKeR » 28 Şub 2010, 17:37

__eLa__ yazdı:ya çok saol cevap yazdığın için bu kadar çabuk cevap beklemiyordum :) bu kadar kolay demek bölüm değiştirmek.....ya ben üni düşünmüyorum hostes olmak istiyorum hosteslik içinde ingilizce bilmek şartmış o yüzden bölümümü değiştirmek istedim artı evdede ingilizce setim var çalışıyorum açıkcası ingilizceyi öğrendimde denebilir tekrar teşekkür ederim çok saol :)

Önemli değil. Yalnız hosteslik için sadece İngilizce şart değil. 2 ve daha fazla yabancı dili şart arıyorlar... 6. ve 7. dönemlerde de Almanca ya da Fransızca'yı seçmeli ders olarak almanı tavsiye ederim. Ben öyle yapacağım inşAllah bu Eylül'de... ;)

Verdiğim siteyi de önemsememezlik yapma! O sitede yüzlerce kitap var ücretsiz indirebileceğin. Ayrıca hosteslik istiyorsan şimdiden İngilizce'yi dinlemeye alışman lazım... Amerikan İngilizcesini televizyonda CNBC-e'de zaten duyuyoruz. İngiliz İngilizcesine de yabancı kalmaman için sana tavsiyem burayı izlemen.... :arrow: http://atdhe.net/watch-bbc-news.php

JoKeR
Doçent

Mesaj gönderen JoKeR » 28 Şub 2010, 17:45

__eLa__ yazdı:tekrar teşekkürler ewt biliyorum bunları zaten cd lerim var zaten onlara göre çalışıyorum artı izlediğim yabancı dizilerim var onlarında konuşmama çok yardımı oluyor verdiğin linkleri inceliyecem çok saol

Yabancı dili seçecek olabilirsiniz ama Türkçe'yi bozmanıza da gerek yok. Türkçe'de 'W' yok hatırlatırım!

recep123

Mesaj gönderen recep123 » 28 Şub 2010, 17:46

sen yine böyle yazdığına şükür et bazıları var sanarsın arapça yazıyor

JoKeR
Doçent

Mesaj gönderen JoKeR » 28 Şub 2010, 17:48

recep123 yazdı:sen yine böyle yazdığına şükür et bazıları var sanarsın arapça yazıyor

Siz de Türkçe yazmanıza rağmen; Türkçe'nin kurallarına uyarak yazmıyorsunuz... Tencere dibin kara seninki benden kara misali...

:evil: :evil: :evil: :evil:

cennet
Çırak

Mesaj gönderen cennet » 28 Şub 2010, 18:05

JoQeR yazdı:
__eLa__ yazdı:arkadaşlar ben bölümümü değiştirmek istiyorum şimdi okuduğum bölümüm sosyal bilimler aölde okuduğum dönem 3 toplam dönemim 7 toplam kredim 91 alan kredim 53 bölümümü yabancı dil olarak değiştirmek istiyorum nasıl değiştire bilirim ve değiştirirsem sözel bölümümdeki topladığım kredim boşa gitmez değilmi ne olur biri cevap yazsın lütfennnnn

Gitmez tabi. Doğru kararı vermişsin. Yabancı dilin dersi azdır, rahat edersin... Kayıt yenilemeye gittiğinde alanımı Ydil olarak değiştirmek istiyorum diyebilirsin. Ayrıca yabancı dil alanında gayet güzel kaynaklar bulabileceğin bir site de var. Here is link = http://www.dilforum.com

Ben de yabancı dil alanındayım. Ve dilforum inan sana yardımcı olacaktır. Üniversitede hangi bölümü istiyorsun?

İyi Forumlar...
konuyla alakasız olacak ama bende bölüm değiştireceğimden sormak istedim,halk egitim merkezine illa bildirmemiz mi gerekiyor bölüm değiştirince,ben sadece kayıt yeniledikten sonra kendimiz değiştirebileceğimizi sanıyordum:S

JoKeR
Doçent

Mesaj gönderen JoKeR » 28 Şub 2010, 18:07

konuyla alakasız olacak ama bende bölüm değiştireceğimden sormak istedim,halk egitim merkezine illa bildirmemiz mi gerekiyor bölüm değiştirince,ben sadece kayıt yeniledikten sonra kendimiz değiştirebileceğimizi sanıyordum:S
Eğer öyle bir şey oluyorsa öyle de yapabilirsiniz tabii ki...

cennet
Çırak

Mesaj gönderen cennet » 28 Şub 2010, 18:09

JoQeR yazdı:
aöl sitesinde öyle okumuştum ama kafam karıştı en iyisi ben kayıt yenilerken bir sorayım bölüm değiştirmek için napmam lazım diye :)

JoKeR
Doçent

Mesaj gönderen JoKeR » 28 Şub 2010, 18:09

cennet yazdı:
JoQeR yazdı:
aöl sitesinde öyle okumuştum ama kafam karıştı en iyisi ben kayıt yenilerken bir sorayım bölüm değiştirmek için napmam lazım diye :)

Her ihtimale karşı sorun sormak sizin lehinize olur ;)

cennet
Çırak

Mesaj gönderen cennet » 28 Şub 2010, 18:11

JoQeR yazdı:

Her ihtimale karşı sorun sormak sizin lehinize olur ;)
evet :) cevap verdiğiniz için tesekkür ederim.

JoKeR
Doçent

Mesaj gönderen JoKeR » 28 Şub 2010, 18:16

Diğer alanlar da zor!

cennet
Çırak

Mesaj gönderen cennet » 28 Şub 2010, 18:21

JoQeR yazdı:Diğer alanlar da zor!
genel kültür kolay ama ondada üniversite hayallerinize veda edin diyolar

Thesezy
Acemi

Mesaj gönderen Thesezy » 28 Şub 2010, 21:58

JoQeR yazdı:
recep123 yazdı:sen yine böyle yazdığına şükür et bazıları var sanarsın arapça yazıyor

Siz de Türkçe yazmanıza rağmen; Türkçe'nin kurallarına uyarak yazmıyorsunuz... Tencere dibin kara seninki benden kara misali...

JoQerim çok güzel diyosunda :D Millete karışacagına önce kendi nickini dogru kullansan diyorum :wink:

Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor
Vakit gider gelmez, işte bu canımı çok sakıyor
Hata ve yanlışlarım çırılçıplak, o kadar utanç vericiki!...
BENİM BÖYLE OLMAMAM GEREKİRDİ..!

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön