Meraba Arkadaşlar
Meraba Arkadaşlar
Meraba herkese.. Ben aslında foruma 3 yıl kadar önce kayıt olmuştum ama açık lise bittiğinden şimdide üniversiteden derslerden işten güçten unuttuk buraları. bi bakıyım dedim foruma da çok gelişmiş.. aktif kullanıcılar oldukça artmış. daha iyi olması dileğiyle.. tekrar aranızdayım
bu arada ben 3 senelik sistemde mezun oldum ve şu an üniversite öğrencisiyim (2.sınıf) sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.. selamlar tekrardan...

Düşünmek ve söylemek kolay, fakat yaşamak, hele başarı ile sonuçlandırmak çok zordur.
Re: Meraba Arkadaşlar
Size de MERHaba!...
hoş geldin ünv. hangi bölüm?
Hoşbuldum Arkadaşlar...
Üniversite Arkeoloji Bölümünde Okuyorum..
Düşünmek ve söylemek kolay, fakat yaşamak, hele başarı ile sonuçlandırmak çok zordur.
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
vay beeeeeee
e tekrar aramıza h.g o zaman ulus

e tekrar aramıza h.g o zaman ulus

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
Teşekkürler, Hoşbuldum Bayan Esinti
Çok güzel başarılar..hayli maceralı zevkli bir uğraştır.uLus yazdı:Hoşbuldum Arkadaşlar...

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Tabi zevkli heyecanlı bi bölüm... Ayrıca dün öğrendim Adalet Bakanlığının Zabıt Katipliği Sınavını kazanmışım. demek ki başarılar üst üste geliyomuş gerçekten... Allah sizlerede nasip etsin.