Türk kızLarı :D
Re: Türk kızLarı :D
Hic biri bende yok ben mi anormalim yoksa dogru olan mi bu ? Ulen maraz yanina getirme beni sinirimi bozdun bak simdi erkekleri anlatmaya kalkarsam isin icinden cikamazsin 

Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Helal....SRNarin yazdı:Hic biri bende yok ben mi anormalim yoksa dogru olan mi bu ? Ulen maraz yanina getirme beni sinirimi bozdun bak simdi erkekleri anlatmaya kalkarsam isin icinden cikamazsin

PurpLe LiLy_
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
paylaşım güzeldi
başlıkla bütünleştirince çok abartılı değerlendirdim genel olduğunu düşünerek
bence marka gösterilmek için değil kaliteli giyinmek için giyilir. bende seve seve giyiyorum ama yeri gelir marka olmayanda giyerim kaliteli ve güzel olsun bana yakışsın yeterki. illa her marka giyen kızın gösteriş için giydiği kanaatine varmamalıyız
hafif göz kalemi ve rimele bayılırım herkezin görüş açısı farklıdır ben seviyorum bir başkası sevmeyebilir
ama sanırım burda tartışmamız gereken olağandışı durumlar
ayrıca başlığı bence konuyla çok alakasız olmuş 'tiky kızlar yada gerizekalılığını yaşamının her anına sokmuş kızlar'da olabilir yazmanı tavsiye ederim onurcum türk kızları demen içine tümünü kapsar
ayrıca zzzevkle okudum çok komikti
ayrıca en kıl olduğum göbeği beli açık giyinip çekiştirinler ,zeka ve konuşma tarzları zaten iğrençç

bence marka gösterilmek için değil kaliteli giyinmek için giyilir. bende seve seve giyiyorum ama yeri gelir marka olmayanda giyerim kaliteli ve güzel olsun bana yakışsın yeterki. illa her marka giyen kızın gösteriş için giydiği kanaatine varmamalıyız
hafif göz kalemi ve rimele bayılırım herkezin görüş açısı farklıdır ben seviyorum bir başkası sevmeyebilir
ama sanırım burda tartışmamız gereken olağandışı durumlar
ayrıca başlığı bence konuyla çok alakasız olmuş 'tiky kızlar yada gerizekalılığını yaşamının her anına sokmuş kızlar'da olabilir yazmanı tavsiye ederim onurcum türk kızları demen içine tümünü kapsar
ayrıca zzzevkle okudum çok komikti

ayrıca en kıl olduğum göbeği beli açık giyinip çekiştirinler ,zeka ve konuşma tarzları zaten iğrençç

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
şu başlık genellemesi için 1 kez daha düşün istersenMy Maraz yazdı:kızlarımızın gerçekleri ..

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

Maraz haklı ,Oyuncu Cansel Elçin(Hatırla Sevgili,Gönül çelen dizileri) de bu konuya değinmiş pazar gününki Hürriyetin Pazar ilavesinde adam Türkiyeye 3. Dünya ülkesi dedi.Röportajda Fransız kızları ile Türk kızlarını karşılaştırdı.Şöyle biraz yazayım- Orada marangoz ol muslukçu olfarketmez, bir öğretmen bir demirciyle evlene bilir.Önemli olan orada sen sin dir ,ama burada yok parası varmı?yok ne iş yapa r? orada işsizin bile gelecek endişesi yok. insan her yönden önemli orada.Ama burada parasız adam gereksiz adam olayı yaratılmış bu toplumdüzeninde var,işte oyüzden Maraz haklı yani bu ülkenin çoğunlukta geçerli kültürü BURMA BİLEZİK kültürüdür.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
bunların hiç biri bende yok 
yoksa türk kızı değilmiyim

yoksa türk kızı değilmiyim

Kırklareli Üniversitesi <3
yoksa olabilirGüListaN yazdı:bunların hiç biri bende yok
yoksa türk kızı değilmiyim![]()

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
kendimden şüphe ettircen şimdi heMy Maraz yazdı:yoksa olabilirGüListaN yazdı:bunların hiç biri bende yok
yoksa türk kızı değilmiyim![]()

türküm doğruyum =D
Kırklareli Üniversitesi <3