> Mesajlara su katmak,download linki yerine cam kırığı vermek,paslanmış trojenleri vermek yasaktır
> Eskimiş mesajlarınızı eskiciye verip yerine mandal,çamaşır ipi,leğen almak serbesttir
> 24 saat online olup,piyasayı öldürmenin alemi yokGünlük online saati 4 saati aşamaz
> Mesajlara mendil,çaput ve benzeri dilek materyalleri takmayın,gördüğümüz anda sökeriz
> Forum yakınında sigara içmek,ateşle yaklaşmak yasaktır
> Daha ucuz olsun diye mesajlara,iconlara ve konulara Lpg taktırmak tehlikeli ve yasaktır
> Arkadaşlarla "Asfalt Ağladı Beeee" tarzında konusmak yasaktırDaha çok "sizin gibi gençleri forumda görmek isteriz" tarzında cümleler kullanınız
> Kullandığınız smileyleri evde tek başınıza yapmaya çalışmayınız ,beceremezsiniz
> Eğer yardım istiyorsanız kimseye sormayınız,çok bilen değil çok gezen bilir
> Mesaj atarken tümü büyük harflerden oluşan cümleler kullanmayınGerekirse Capslock Tuşunu sökün
> Meslek olarak reklamcılığı düşünüyorsanız burası tam size göre aöl forumun reklamını yaparak pratik yapın
> Sayfanın hoş görünmesi için çimlere basmayınız
> Yeni üyelerin acemiliğinden yararlanıp "ben yolu biliyorum,gel seni götüreyim" , "seni çok sevdim,sözümden çıkmazsan mod yaparım seni" ya da "üyelere ikramımızdır şu gazozdan bi yudum iç bacım" şeklinde yaklaşımlarda bulunanlar kesinlikle BANlanır