My Maraz yazdı:Gündüz eğitimi bende sevmem
NİYE GECELERİ VAMPİRLEŞİYOMUSUN

My Maraz yazdı:Gündüz eğitimi bende sevmem
yok kurtlaşıyorumhabecik yazdı:My Maraz yazdı:Gündüz eğitimi bende sevmem
NİYE GECELERİ VAMPİRLEŞİYOMUSUN![]()
![]()
OuwwwwwwJoQeR yazdı:Benim mesajlarımı kim siliyor ya !!!! Boğaziçi Üniversitesi - İngilizce Öğretmenliği (İNŞALLAH)
LiLy_ yazdı:OuwwwwwwJoQeR yazdı:Benim mesajlarımı kim siliyor ya !!!! Boğaziçi Üniversitesi - İngilizce Öğretmenliği (İNŞALLAH)))
JoQeR moralini bozmak istemem ama Boğaziçine yerleşe bilmek için ful yapmak gerekiyor ve buda yetmiyor ek puanının olması gerekiyor yani anadolu liselerinin(anadolu öğrt. lisesi fln) ek puanları oluyor onları alıyor yani açık lisenin ek puanı olmadığı için fulde yapsan puanın yetmiyor Boğaziçine.ing.öğretmenliği okuyan bir arkadaşımdan biliyorum bunu ama sen bir araştır tabi belki yanlış biliyodurum.JoQeR yazdı:LiLy_ yazdı:OuwwwwwwJoQeR yazdı:Benim mesajlarımı kim siliyor ya !!!! Boğaziçi Üniversitesi - İngilizce Öğretmenliği (İNŞALLAH)))
Çok mu havalı oldu yav?![]()
Teşekkür ederim Yaren'cim...YaReN yazdı:Haklısın,imkansızı başarmak güzeldir tabiki.sende bu istek oldukça yaparsın inşokulun adı ayrı bir hava manzarası ayrı sana ora yakışır.
My Maraz yazdı:yok kurtlaşıyorumhabecik yazdı:My Maraz yazdı:Gündüz eğitimi bende sevmem
NİYE GECELERİ VAMPİRLEŞİYOMUSUN![]()
![]()