Kredi bilgim ve bölümüm resimdeki gibi hangi dersleri seçmeliyim? Alan kredim çok düşük...
öncelikli olarak ortak ve alan derslerinizi seçmelisiniz ortak derslerin tamamından geçmek yada muaf olmak zorundasınız. 3 kez üst üste bir dersten sınava girip basarılı olamamanız halinde muaf olursunuz (genel kültür dersinden muaf olunamaz mutlaka basarılması gerekir) bu durumda eksik kredinizi tamamlamak için seçmeli derslerden seçmelisiniz. seçmeli derslerin basarı zorunluluğu yoktur. 30 krediye tekabul edecek kadar ders seçmelisiniz derslerin kredisine göre kaç dersten gireceğiniz değişkenlik gösterir.mrti14 yazdı:Acaba bir örnek liste yazabilirmisiniz?Neleri seçmek zorundayım neleri seçmek zorunda değilim bilmiyorum.Kaçders seçmeliyim?
hangi ders ise o dersi ders seçme bölümünden seçip sınavda en az 45 puan (20 sorudan 9 net) alarak verebiliyorsunuzsvcntvkr yazdı:çok soru soruyorum ama kusura bakma ilk defa aola kayıt oldum bir bilgim yokk.benim normal lisedeyken alltan dersim wardı wermem gereken aol da o dersi nasıl werebiliyoruz?