hos buldummu ???
II. dönem kayıt yenileme
Sorularınızı sorular bolumunde sorunuz.
2006 - 2007 Eğitim-Öğretim yılı II. dönem kayıt yenileme işlemleri
26 Şubat 2007 - 09 Mart 2007 Tarihleri arasında yapılacaktır.
Re: II. dönem kayıt yenileme
tesekkurederım kusurabakma daha yenıyım olur boyle hatalar...admin yazdı:Sorularınızı sorular bolumunde sorunuz.
bıktımmm artıkk ders calısmaktannnnnnnnn:(
arkadaşalar ben aslında ünv öğrencisiyim. bu siteyi arkadaşımın birisi tavsiye ettiği için geldim. ünv sınavlarına girebilirsiniz. ve bence seçeceğiniz yol için çok zor demeyin. hiç bişey zor değil bence
ben imam hatip lisesi mezunuyum. iki yıllık okuyorum. sonunda dört yıllığa da geçebilirim benim için ünv hayal gibi bişeydi aslında ama iki yıllık olsun kazandım. inşallah 4 yıllığa da geçeceğim. darısı başınıza arkadaşlar 

darısı başımıza
tşkler arkadas bende senin gibi imam hatip mezunuyum ama yarım bıraktıgım için açık öğretimden devam etmeye çalışıyorum umarım bende senin gibi bir umut ve zaferle yoluma devam ederim tşkler çok sagoooljunioor07 yazdı:arkadaşalar ben aslında ünv öğrencisiyim. bu siteyi arkadaşımın birisi tavsiye ettiği için geldim. ünv sınavlarına girebilirsiniz. ve bence seçeceğiniz yol için çok zor demeyin. hiç bişey zor değil benceben imam hatip lisesi mezunuyum. iki yıllık okuyorum. sonunda dört yıllığa da geçebilirim benim için ünv hayal gibi bişeydi aslında ama iki yıllık olsun kazandım. inşallah 4 yıllığa da geçeceğim. darısı başınıza arkadaşlar

Her ETKİ Karşılığında Bir TEPKİ Yaratir
İNSANDA ÖYLEDİR
BRuSK
İNSANDA ÖYLEDİR
BRuSK