YüreqimDeki ZavaLLı; ßékLé ßéni .

Sanat ve edebiyat bölümü...
GüListaN
Doçent

YüreqimDeki ZavaLLı; ßékLé ßéni .

Mesaj gönderen GüListaN » 06 May 2010, 07:19

Muhtaç olduğumu hissediyorum şimdi.. Alışmışım ağlamaya ağlayamıyorum bile artık .. Depremler çöküyor gözbebeklerime. İçten içe ağlıyor kıyametler koparıyor! Bir kişi bile dönüp bakmıyor.

Özlüyorum şimdi garip az ama sıcak bir mutluluğu.. Bekliyorum seni gökkubbemde.. GeL!se diyo kuşlarım.. Özgürlüğe ağlıyor. Kahrolası pazartesi! Gene ağlatıyosun beni …
Mahkumsun sen.. Senden sonra gelecek salının peşinden gidersin! O olmasa sen bi hiçsin.. Salı çarşambanın Çarşamba perşembenin Perşembe cumanın Cuma ise cumartesinin.. Hele yokmu şu ertesiler! Pazartesi! Pazarın sülüğü salının mahkumu.. Kahrolası pazartesi! Gene ağlatıyosun beni …

*
Sakinleşiyorum şimdi.. Dedem hep öyle derdi. Anneannemin peşinden az koşmamış zamanında. Zaman derdi .. Sakin ol ve bekle derdi. O isterse zaten gelir …

bende bekliyorum şimdi. beklemekle geçirdiğim ömrüme daha da zamanlar ekliyorum. birbirinin kölesi olmuş günlerim de geçiyor. Sevmiyorum işte hiç birini! Hayatı seviyorum ben.. Zaman ekliyorum zamanlarıma.. Dedemin dediği gibi …

Taklit ediyorum geride kalanları.. birşeyler vermek istiyorum yeni gelenlere.. €limden de hiçbir şey gelmiyor. Sadece izliyorum kayıp giden zamanı .. Sen’i.. Özlüyorum işte şimdi! Kimseye söyliyemediğim gizli gerçeklerimi açıklıyorum tüm insanlığın önünde.. Herkes bilicek duyucak öğrenicek. Sen yine zavallı kalıcaksın. Yüreğimdeki zavallı; bekle beni…

Nokta koymam gerekiyor sanırım. bitiriyorum her yeni başlangıç gibi .. ben bitirdikçe onlar başlıyor gene! ben sevdikçe onlar nefret ediyor yine! ben durdukça zaman akıp gidiyor delice!

Gizlediğim gerçeği söyleme vakti şimdi.. Sadece yüreğim bir de kalemlerim biliyor-du. Ama herkes öğrenicek şimdi.. Söyliyim mi? Dayanabilir mi yüreğim.? Gerçi sen nasılsa gene bilmiceksin ki.. €n iyisi söyliyim; özLedim seni . . .

Kırklareli Üniversitesi <3

“Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler” sayfasına dön