Bir dilek tuttum,
Gönül bağımda..
Seni aradım;
O kayıp yarınlarda!
Bir zamanlar yaşamım olan 'Sen' artık sadece iyi bir dileksin benim için...Belki de hiç var olmayacak yarınlarda!Aradığım sen değilsin aslında;o tatlı heyecanlar,başımı omzuna yasladığımda duyduğum güven,biraz yaşam biraz ben bu günlerde hiç bulamadığım...Sen diye tuttuğum bütün dileklerim biraz 'Bendim' aslında...!
Tek çarem sen misin ?
Yar hergün üzersin.
Bu mu senin sevgin hain..!
Senin yaralarıma merhem olmadığını anladığımdan beri 'Çaresizlerin Çaresi'ne sığındım...Bir 'Allah' bir 'sen'din ya benim için bu kadar mıydı içinde bize ayırdığın 'sevme müddeti'!Hatırımda kalan sever bakışların değil artık!Her kırdığında yine sana muhtaç olmam,sana sığınan acizliğim...
Benliğimi unuttum,
Ben benden olmuşum
Sen değer mi bildin of Zalim!
Senin peşine düştüğümde senden vazgeçmek zorunda kalıcağımı taa en başından biliyordum...Bunun için parçalarımı bırakmıştım sana giden yolda,geldiğim yolu unutmayayım diye...O kadar almışsın ki benden o kadar yitirmişim ki benliğimi yolunda parçalarımın iz bırakıcak değeri bile kalmamış...Yine kaybettim kendimi dönüş yolunda...Şimdi aradığım sen değil,benliğim,seninle yok olan kimliğim eyy Zalim...!
Artık konuşma!!
İnanmak zor ben miyim bu haldeki,
Her mevsim baharımda binbir kır çiçegi
Dur sakın sarılma,
Kokun siner kanıma
Dur sakın konuşma yar
Gözümden anla...
İnsan sevince yakıştıramıyor kendine sevdiğinin verdiği acıları...İlk başta bende toz konduramıyordum sana,ama şimdilerde öyle değil;Artık ne 'Seni' yakıştırıyorum hayatıma,Ne de 'Bendeki seni' yüreğime...!Mevsim yaz,seninle en çok yazı sevmiştik biz...Herşeye rağmen yazımı kışa çevirmene izin vermiycem...Senin ayazın daha fazla üşütemez beni...Dileklerime de yakışmıyorsun sen;bunun için;;;
İlk defa
Bir Dilek Tuttum
İçinde senin hiç olmadığın...!
Sensiz İlk Dileğim....!
Re: Sensiz İlk Dileğim....!
paylaşım için saol çok güzel kendine iyi bak..