Haydin SINAVA :)
Re: Haydin SINAVA :)
iki dersten girdim ve okul bitti herkese nasip olsun okul bitirmek insllah
Adı : EMİNE ESRA Soyadı : YARDIMLI
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu :MEZUN
Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010[img][/img]
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu :MEZUN
Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010[img][/img]
biyoloji 2 acayip zordu baya kazıktı sağlık bilgisini yaptım tariihi yaptım matematik biraz sallamasyon oldu öğleden sonra sadece fizik vardı oda kolay geldi bana günü iyi kurtardımmm....... allah hepimizin yardımcısı olsun
ilk defa duyuyorum böle bişey [/quote]
Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor
Vakit gider gelmez, işte bu canımı çok sakıyor
Hata ve yanlışlarım çırılçıplak, o kadar utanç vericiki!...
BENİM BÖYLE OLMAMAM GEREKİRDİ..!
-
- Uzman
Yahu her sene aynı ezıyetı çekıyorum sınavlarda:D Ocaktakı sınavda karda kıyamette menıskusu yırttım
Sabah 40 dakıka mınıbus bekledım zar zor yetıştım ılk oturumda DIN KULTURU-7 PSIKOLOJI-1 Den gırdım soruları gayet cabuk yaptım...
2.Oturumda coğrafya 5 dıl ve anlatım 7 den gırdım fena değıldı sorular ozellıkle coğrafyada cok rahat yaptım...
Artık bazı şeylere yenı duzenlemeler getırmelerı gerekıyor bence... Kıtapçıkları vermıyolar gıcık edıyorlar adamı... Şu 1 saat bekleme olayına kesınlıkle bır cozum getırmelerı gerekıyo en azından 40 dakıkaya çekebılırler kı ılk gırdıgımde o kadardı.Hoca bu kuralın acıklamasını yaptı dığer sınavdakı kışılerı rahatsız etmememız ıcın koyuyolarmıs bu kuralı.Yahu zaten sınıfın %75 i bıtırıyor sıkılan ınsanlar off poff yaparak daha cok rahatsız edıyo dığerlerını... Tamamen saçmalık bı kural... Yarınkı sınavın guzel geçmesı dıleğıyle:D
Sabah 40 dakıka mınıbus bekledım zar zor yetıştım ılk oturumda DIN KULTURU-7 PSIKOLOJI-1 Den gırdım soruları gayet cabuk yaptım...
2.Oturumda coğrafya 5 dıl ve anlatım 7 den gırdım fena değıldı sorular ozellıkle coğrafyada cok rahat yaptım...
Artık bazı şeylere yenı duzenlemeler getırmelerı gerekıyor bence... Kıtapçıkları vermıyolar gıcık edıyorlar adamı... Şu 1 saat bekleme olayına kesınlıkle bır cozum getırmelerı gerekıyo en azından 40 dakıkaya çekebılırler kı ılk gırdıgımde o kadardı.Hoca bu kuralın acıklamasını yaptı dığer sınavdakı kışılerı rahatsız etmememız ıcın koyuyolarmıs bu kuralı.Yahu zaten sınıfın %75 i bıtırıyor sıkılan ınsanlar off poff yaparak daha cok rahatsız edıyo dığerlerını... Tamamen saçmalık bı kural... Yarınkı sınavın guzel geçmesı dıleğıyle:D
tam tersi olmuşcikcikgribi yazdı:Felsefeyi, Tarihi yaptımGüListaN yazdı:Felsefeyi, Tarihi Ya Tutarsa yaptım
diğerleri eyiydi...
diğerleri ya tutarsa...
felsefe kafamı çok karıştırıyo ya psikolojim bozuluo
Kırklareli Üniversitesi <3
-
- Uzman
ben hep en sona kalıyorum. son 2 kişi kaldığında diğeri çıkamıyor ben bitirene kadar. öğretmenler de yardım ediyor bitirip de hem onlar gitsin hem biz gidelim diye. şans olsaydı bugün branşı matematik olan öğretmenler olurdu ama nerdeee. diğer derslere biraz yardım ettiler. onları zaten yapmıştım. yarın inşallah bi işe yararlar hocalar
NewAqePrince yazdı:Yahu her sene aynı ezıyetı çekıyorum sınavlarda:D Ocaktakı sınavda karda kıyamette menıskusu yırttım
aynen gıcık oluyormmmmm... yarım saatte bitirdim sıkıntıdan patladım.. sınav giriş belgemin arkasına şarkı sözleri felan yazdm. sınıftaki görevlilerde tip tip baktı. bişey yapıyom sandılar
hadi bakalım inşALLAH şansına.. hiç sona kalmadm yarın bi denesem micikcikgribi yazdı:ben hep en sona kalıyorum. son 2 kişi kaldığında diğeri çıkamıyor ben bitirene kadar. öğretmenler de yardım ediyor bitirip de hem onlar gitsin hem biz gidelim diye. şans olsaydı bugün branşı matematik olan öğretmenler olurdu ama nerdeee. diğer derslere biraz yardım ettiler. onları zaten yapmıştım. yarın inşallah bi işe yararlar hocalar
amaaa patlarım yaw
ares-@ yazdı:iki dersten girdim ve okul bitti herkese nasip olsun okul bitirmek insllah
gozunaydin darisi basimiza insallah daha gerci cok var bitecegindende endiseliyimya. bu arada nezaman aciklaniyor sinavlar
-
- Uzman
felsefe ilk bi kaç soru bide son bi kaç soru toplam 3-5 tane doğru yaptığıma inanıyorum. diğerlerini de salladım valla. ezberlemek lazımdı ya kim neyi bulmuş kim neyi savunmuş kim neyi sormuş. çok kazıktı valla. ucu ucuna gelecek 9 doğruyu bulurum geçerim inşallah. tarih de ucu ucuna geçicem gibi. din bile zordu geçerim ama böyle zorlanacağımı zannetmiyordum yaw.
inşALLAH 9 doğrumuz çıkar.. şans bize de güler belkicikcikgribi yazdı:felsefe ilk bi kaç soru bide son bi kaç soru toplam 3-5 tane doğru yaptığıma inanıyorum. diğerlerini de salladım valla. ezberlemek lazımdı ya kim neyi bulmuş kim neyi savunmuş kim neyi sormuş. çok kazıktı valla. ucu ucuna gelecek 9 doğruyu bulurum geçerim inşallah. tarih de ucu ucuna geçicem gibi. din bile zordu geçerim ama böyle zorlanacağımı zannetmiyordum yaw.
katılıyorum 1 saat beklemek ne demek ya bugün sabah 1 dersten girdim ve 20 dakika sürdü sürmedi ama 1 saat zorla beklettiler.Çok sinirlerimi bozuyor bu durum buna bir çare bulmaları gerekirNewAqePrince yazdı:Yahu her sene aynı ezıyetı çekıyorum sınavlarda:D Ocaktakı sınavda karda kıyamette menıskusu yırttım
ben de denesemmi acaba sona kaldığım içim yardım ederler belki. tabi dayanabilirsem 1 saat bile fazla geliyorkenGüListaN yazdı:hadi bakalım inşALLAH şansına.. hiç sona kalmadm yarın bi denesem micikcikgribi yazdı:ben hep en sona kalıyorum. son 2 kişi kaldığında diğeri çıkamıyor ben bitirene kadar. öğretmenler de yardım ediyor bitirip de hem onlar gitsin hem biz gidelim diye. şans olsaydı bugün branşı matematik olan öğretmenler olurdu ama nerdeee. diğer derslere biraz yardım ettiler. onları zaten yapmıştım. yarın inşallah bi işe yararlar hocalar
amaaa patlarım yaw
aynengülbeyaz yazdı:ben de denesemmi acaba sona kaldığım içim yardım ederler belki. tabi dayanabilirsem 1 saat bile fazla geliyorkenGüListaN yazdı:hadi bakalım inşALLAH şansına.. hiç sona kalmadm yarın bi denesem micikcikgribi yazdı:ben hep en sona kalıyorum. son 2 kişi kaldığında diğeri çıkamıyor ben bitirene kadar. öğretmenler de yardım ediyor bitirip de hem onlar gitsin hem biz gidelim diye. şans olsaydı bugün branşı matematik olan öğretmenler olurdu ama nerdeee. diğer derslere biraz yardım ettiler. onları zaten yapmıştım. yarın inşallah bi işe yararlar hocalar
amaaa patlarım yaw