15-16 MAYIS SINAVLARI NASIL GEÇTİ?
15-16 MAYIS SINAVLARI NASIL GEÇTİ?
Geçen dönemlere göre daha disiplinli bir sınav geçirdiğimizi düşünüyorum.Yani Milli Güvenlik ve TC Atatürk ink.tar dersiyle ilgili sorular var diye,İstiklal Marşını ve Atatürkle ilgili olan bazı tablo türünde şeylerin üstünü bir şekilde kapattılar,sınav kitapçıkları dağıtılmadı.Kendimize almak istediğimiz cevap şıklarını almamıza izin verilmedi.Cevap kağıdının sağ alt köşesinde sınav iptali için 8 hane li bir bölüm ayrılmıştı.Ama bu dönem soruları özellikle sözelleri kolay tuttuklarına inanıyorum.Sınavlarda hiç birşekilde yardım falan olayı olmadı iyide oldu ,çünkü yardım almayana haksızlık oluyordu.Evet sizin görüşleriniz sınavınız nasıl geçti?
Re: 15-16 MAYIS SINAVLARI NASIL GEÇTİ?
Abi çagdaş türk taRİHİ 2 kazık gibiydi :S 8 tene garanti dogru var geriyi salladım inşlh bi tane daha tutarda 

Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor
Vakit gider gelmez, işte bu canımı çok sakıyor
Hata ve yanlışlarım çırılçıplak, o kadar utanç vericiki!...
BENİM BÖYLE OLMAMAM GEREKİRDİ..!
Kardeşim ben baktım o sorulara vietnam savaşı salt anlaşması falan kitap içeriklerinde vermedikleri konunun sorusunu nasıl sordular anlamadım gitti?

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Kötüydü yaw
her sınavda 30 kredi alıodum bunda batırcak harelde :S çok zordu sorular ummadım sorular çıkmış :S

En son eagle67 tarafından 17 May 2010, 10:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Neyse iyi olur inşallah,ben bu dersin peşine 3. dönemimde düşmüştüm.Hatta meb e mail attım bu nebiçim,çdd tarihi diye çünkü saltuklular artuklular,kümbetler,bunlar Genel Türk Tarihi konuları,şöyle bir cevap geldi-Müfredattaki ders okutulmaktadır.Sonra araştırdımki asıl konular şimdiki işlenenlermiş.Dedim bunlardan kurtulayımda seçtim o dersi geçtim bitti.Uzun lafın kısası bu okulu 8 dönemde bitirip sıvışmak lazım.Bırak okulu...bu ülkede hiç birşey yarına bırakılmaz.Sana benden abi nasihatı haddim olmayarak,bu günkü işini yarına bırakma,Çünkü Türkiye de hiç bir ERTESİ SABAH.aynı değil.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
tabiki haddine abim...Evet çok dogru söz abi
Eyw görüşürüz kardeşim 

FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
bencede çok zordu sorular.Bu sene hep zor geldi bana.Bundan önceki sene sorular gayet kolaydı.Bilmiyorum bana mı öyle geliyor.İ
nşallah bundan sonraki sınavlar böyle olmaz.Çalışmadım desem yalan olur,elimden gelen herşeyi yaptım,tabiri caizse deli gibi çalıştım ama yinede umduğumu bulmadım bu sınavda...
nşallah bundan sonraki sınavlar böyle olmaz.Çalışmadım desem yalan olur,elimden gelen herşeyi yaptım,tabiri caizse deli gibi çalıştım ama yinede umduğumu bulmadım bu sınavda...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
naside özledim kız seni inş çalıştığının karşılığını alırsın
15-16 mayıs sınavı nasıl geçti sorusuna gelince zorlanmadım çok çabuk bitti sınav
15-16 mayıs sınavı nasıl geçti sorusuna gelince zorlanmadım çok çabuk bitti sınav
sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
lütfen bırakma beni
evet cabuk bitti 

- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
evet ya herkes zor filan diyor ben 7 tane alan ders 3 tanede ortak dersten girdim hiç öyle evde test çözer gibi =) hocalar geliyor diyor sen hiperaktif filanmısın ne çabuk bittti =)
sensiz çekillir mi bu hayat
lütfen bırakma beni
lütfen bırakma beni
acıkliselinin farkı bu deseydin
acık liseli olmak ayricaliktir. acıkliseli calişkan, azimli,hiperaktiftir taklitlerinden sakınınız

-
- Uzman
17 dersten sınava girdim çok zor değilde zordu sorular haliyle kötü geçti 

çağdaş türk ve dünya tarihi ilk dönem kolaydı ama ikinci dönem kitap değişti zaten değişmesi lazımdı çünkü ilk verdikleri kitabın içeriği farklıydı.Bu ikinci kitabı oturup ezberlemek lazım başka yolu yok