mauf olmak hakkında
mauf olmak hakkında
ARKADAŞLAR MERHABA, BENIM KAFAM BU MUAF OLMA KONUSUNDA GERCEKTEN COK KARISIK.
ALAN DERSLERINDEN BASARISIZ OLDUGUMUZ TAKDIRDE MUAF SAYILIYORUZ. PEKI ALAN DERSINI BASARAMAZSAK ONUN KREDISINI SECMELI DERSLERDEN MI TAMAMLIYORUZ NASIL OLUYOR ANLAMIYORUM
LUTFEN YARDIMCI OLUN:((
ALAN DERSLERINDEN BASARISIZ OLDUGUMUZ TAKDIRDE MUAF SAYILIYORUZ. PEKI ALAN DERSINI BASARAMAZSAK ONUN KREDISINI SECMELI DERSLERDEN MI TAMAMLIYORUZ NASIL OLUYOR ANLAMIYORUM
LUTFEN YARDIMCI OLUN:((
-
- Acemi
Re: mauf olmak hakkında
hayır. aLan derslerinden oyLe veya boyLe o krediyi tamamLamak zorundasın mezun oLabiLmek için. muaf oLursan eğer o dersi seçememe gibi durum oLmuyor tekrar secebiLiyosun. ama mezun oLmak için bi şart daha war. aLan dersLerinin hepsinden en az 1 kere sınava girmen gerekiyor... yani kısacası aLan dersinden muaf oLmak diye bişi yok...
teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için.. yine netleşmesi için soruyorum;
alan derslerinden 3 kez sınava girdim diyelim ve hepsinde de başarız oldum, mezun olabilmem için o alan derslerinin kredisini seçmeli derslerden mi tamamlıyorum yoksa alan derslerini eninde sonunda hepsini vererek ve o derslerin kredilerini alarak mı mezun olabiliyorum? mecbur muyum alan derslerini vermeye
(
alan derslerinden 3 kez sınava girdim diyelim ve hepsinde de başarız oldum, mezun olabilmem için o alan derslerinin kredisini seçmeli derslerden mi tamamlıyorum yoksa alan derslerini eninde sonunda hepsini vererek ve o derslerin kredilerini alarak mı mezun olabiliyorum? mecbur muyum alan derslerini vermeye

Mezuniyet kredisini tamamlamak için icabında muaf olduğun derslere geri dönmen gerekebilir.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
anladım teşekkür ederim.
bende bunu çok araştırdımçoksükürbiyer buldum şimdi muaf dersten girersem kredi gelirmi bana
cevap verirseniz çok mutlu olurum biri yardım etsin yoksa delircem muaftan girince kredi veriliyoo o ders sana değilmi yoksa senem uzicak
tabiki de dersten geçersen krediyi alırsındamlanut yazdı:bende bunu çok araştırdımçoksükürbiyer buldum şimdi muaf dersten girersem kredi gelirmi bana
benimde anlamadıgım bişi var ama kimse cvp vermiyo ben bazı ortak derslerden 1 kere sınava girmeme ragmen muaf yazıyor normalde 3 defa girip veremezsen muaf olunuyo biliyodum şimdi ben o muaf dersleri tekrar seçecekmiyim
hmm hiç böyle bir şey duymamştım alanın ne. muaf olduğun dersleri de tekrar seçmek zorunda değilsin.elaadana yazdı:benimde anlamadıgım bişi var ama kimse cvp vermiyo ben bazı ortak derslerden 1 kere sınava girmeme ragmen muaf yazıyor normalde 3 defa girip veremezsen muaf olunuyo biliyodum şimdi ben o muaf dersleri tekrar seçecekmiyim