KREDİ
KREDİ
MRB BEN YENİ KAYIT OLDUM BUGUN SINAVA GİRDİM BENİM AKLIMA TAKILAN BİR SORU VAR ONU CVBLARSANIZ SEVİNİRİM BEN LİSE 2 SINIFTA KALDIM VE ÖRGÜN EĞİTİMDEN MAHRUM EDİLDİM AMA BEN LİSE 2 YE KADAR BAŞARILI BÜTÜN DERSLERİMİN KREDİSİ 144 BANA AÇIK LİSE KREDİSİ OLARAK 66 VERDİLER NEDEN ACABA LÜTFEN YARDIMCI OLUN
NOT: BEN FEN BİLGİLER ÖĞRECİSİYDİM
Re: KREDİ
acik lise kredin 66 neguzel iste 192 yapana kadar devam. lisede okudugun icin ders saatleri vs onlardan kredi veriyorlar.POYRAZ yazdı:MRB BEN YENİ KAYIT OLDUM BUGUN SINAVA GİRDİM BENİM AKLIMA TAKILAN BİR SORU VAR ONU CVBLARSANIZ SEVİNİRİM BEN LİSE 2 SINIFTA KALDIM VE ÖRGÜN EĞİTİMDEN MAHRUM EDİLDİM AMA BEN LİSE 2 YE KADAR BAŞARILI BÜTÜN DERSLERİMİN KREDİSİ 144 BANA AÇIK LİSE KREDİSİ OLARAK 66 VERDİLER NEDEN ACABA LÜTFEN YARDIMCI OLUN
UZMAN ABİ CEVAPLADIGIN İÇİN TŞK AMA BEN DAHA FAZLA BEKLİYORDUM YAZDIGIM GİBİ YANİ LİSEYİ TOPLAMDA 2 SENE OKUDUM 66 KREDİ ( LİSE1 LİSE2 ) KALDIM ÖRGÜNDEN ÇIKARDILAR BEN HESAPLADIM GEÇTİĞİM DERSLERİN KREDİSİ 144 O YUZDEN FORUMA KAYIT OLDUM BEN DEDİĞİM GİBİ DAHA FAZLA BEKLİYORDUM İTİRAZ HAKKIM VARMI
-
- Acemi
biraz mantıkLı oL ama dostum. sen 2 sene okumussun Liseyi. bu adamLar 4 senenin kredisini 192 oLarak ayarLamısLar ve sen diyosun ki 2 senede 144 krediyi buLuyor. sence oLabiLirmi boyLe bişi. ha biraz eksik wardır yoktur onu biLemem ama dediğin abartı kacıyor...
-
- Acemi
ne kızması dostum
tam öğren bi o konuyu sen en iyisi

ben fen bölümüyüm
toplam dönem :7 Aol'de okudugu dönem:1
toplam kredi:74 alan kredi:4
bu benim çok çalısmam oldugunu mu gösteriyor:(
ortak derslerım ve alan derslerimin toplam kredileri:112
fakat 112 ile 74 topladıgım zaman: 188 oluyor
ama açık liseden mezun olunması için 192 kredi toplamak gerekiyormuş
bu şartlar altında ben 188 i mi tamamlamaya çalısacagım yoksa 192 yi mi nasıl oluyor anlamadım:((
bu şartlar altında ben 188 i mi tamamlamaya çalısacagım yoksa 192 yi mi nasıl oluyor anlamadım:((
kaya1991 yazdı:ben fen bölümüyüm
Bence hiç durmadan diğer sınavda tm bölümüne geç. Alan kredin yükselecektir...
Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun