Geometri ortak ders olarak seçilmek zorundamı???
Geometri ortak ders olarak seçilmek zorundamı???
Arkadaşlar sosyal bilimler bölümünde son sınıftayım alan kredim 90 Son sınavla beraber 210 kredim bulunmakta. Ocak ayında geometri dersini ortak ders olarak değiştirmişler ve ben bu dersi seçmedim. Şu an üniversite sınavını kazandım geometri dersini henüz almadım bu dersi vermem gerekmektemi????
-
- Yardımcı Uzman
Re: ACİL....!!! Geometri ortak ders olarak seçilmek zorundam
serenity arkadaşımiz ''evet'' demiş ama istersen daha ayrıntılı solim
Alan Dersi Sosyal Bilimlerde Fakat Sonradan Gelmesi sebebiyle ortak ders olarak degistirildi alan dersi iken son sınava da girip alan dersi oldugu icin 1 kere girip kazanip kazanmaman srn dgldi muaf olup kredinde tamam zaten mezun oluyordun fakat suan ortak ders oldugu icin ve mezun olabilmen için ya o ders i su onumuzdeki 3. sinavda gececeksin yada o dersi geçeceksin mezun olmak için. Yada Geçemeyip Mezuniyetini Bi Ek sinavini olursa ki bunu bilmiyoruz olmayabilirde olabilirde olmazsa mezuniyetin 1 sene uzar ve öss kazanmis olsanda gidemezsin.
Saygilar ve Başarılar O dersi Geçem Dilegiyle.
Alan Dersi Sosyal Bilimlerde Fakat Sonradan Gelmesi sebebiyle ortak ders olarak degistirildi alan dersi iken son sınava da girip alan dersi oldugu icin 1 kere girip kazanip kazanmaman srn dgldi muaf olup kredinde tamam zaten mezun oluyordun fakat suan ortak ders oldugu icin ve mezun olabilmen için ya o ders i su onumuzdeki 3. sinavda gececeksin yada o dersi geçeceksin mezun olmak için. Yada Geçemeyip Mezuniyetini Bi Ek sinavini olursa ki bunu bilmiyoruz olmayabilirde olabilirde olmazsa mezuniyetin 1 sene uzar ve öss kazanmis olsanda gidemezsin.
Saygilar ve Başarılar O dersi Geçem Dilegiyle.

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Ya dersi vereceksin yada muaf olacaksın.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Şerefsizler artık başka birşey diyemiyorum.194 Kredim var şırf su sonradan eklenen geometriler yüzünden ağustos sınavına giricem lise 1 lere eklendi bizede eklediler hadi onu anladımda neden zorunlu ders ? şikayet edicem rezil herifler
geometri dersi yüzünden çok mağdur var benimde kredim 202 idi geçen sınavdan önce birtane alan dersi vardı onun için girecektim hatta Ankara'daki sınava gitsem bitiyodu gitmemiştim geometri eklenmiş biz lise 4 sayılıyoruz ama bizede eklemişler dava açsanız haklısınız dediler ama dava açsan dava bitinceye kadar 3 defa girer muaf olursun
Re: Geometri ortak ders olarak seçilmek zorundamı???
Arkadaşlar şikayetlerimizi yapalım bence
ee ben genel kultur bolumundeyim benim alanıma giriyomu geometri?1 kere girmiştim gecememiştim ben 1 keredemi muaf olcagım?? 3 kez girdigimdemi??
[quote="ezgi_24"]ee ben genel kultur bolumundeyim benim alanıma giriyomu geometri?1 kere girmiştim gecememiştim ben 1 keredemi muaf olcagım?? 3 kez girdigimdemi??[/
herkese ortak ders olarak eklendiği 3 kez girmeniz gerek
herkese ortak ders olarak eklendiği 3 kez girmeniz gerek
- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
haklıyken haksız duruma düşmeyelim tmm bende memnun değilim koymalarında ama usluba biraz daha dikkat lütfen forum kurallarına uymaya çalışalım....zeixer yazdı:Şerefsizler artık başka birşey diyemiyorum.194 Kredim var şırf su sonradan eklenen geometriler yüzünden ağustos sınavına giricem lise 1 lere eklendi bizede eklediler hadi onu anladımda neden zorunlu ders ? şikayet edicem rezil herifler
sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
lütfen bırakma beni
pelin sitem bu ne sitem ? diyim
Doğru söylüyor.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
zeixer yazdı:pelin sitem bu ne sitem ? diyim
eagle67 yazdı:Doğru söylüyor.
zeixer ben senin iyiliğin için demiştim...
sensiz çekillir mi bu hayat
lütfen bırakma beni
lütfen bırakma beni
Evet maalesef seçmek zorundayız.Ben muaf olmaktan yanayım..

PurpLe LiLy_
Ağzımızı bozmaktan yana değilim hiçbir zaman ama Zeixer'e katılmak geliyor içimden.Benim derdim de buydu.Şimdi ben 226 kredim olmasına rağmen bir daha mı sınava gireceğim ya,Geometri-2 yüzünden...
Diploma notuna da yansısa bari...
Allah'ım nedir bu çektiğim,3 defa başaramayanlar geçiyor 1 defa başaramayanlar kalıyor.Bu ne biçim sistem.
Arkadaşlar bu durumdan şikayetçi olanlar lütfen şikayetimizi cagrimerkezi@meb.gov.tr 'ye bildirelim
Belki kale alırlar.Çünkü bu sistem çarpık,değiştirmeleri lazım,hatta daha yüksek bir yerleri bilenler varsa söylesin oralara başvuralım.
Bu ne ya,bir türlü liseyi bitiremiyoruz,üniversite önündeki tek engelimiz AÖL.
Haydi kızlar okula diyorlar,eğitime %100 destek diyorlar ama AÖL'nin böyle şeylerden haberi yok galiba.Bizim de bir geleceğimiz var.
Zaten sistemdeki çarpıklıklardan ötürü haybeden 3 yıl kaybetmişim,ne hakları var bir yılımı daha çalmaya.
Lütfen sesimizi duyurmaya çalışalım...
Diploma notuna da yansısa bari...
Allah'ım nedir bu çektiğim,3 defa başaramayanlar geçiyor 1 defa başaramayanlar kalıyor.Bu ne biçim sistem.
Arkadaşlar bu durumdan şikayetçi olanlar lütfen şikayetimizi cagrimerkezi@meb.gov.tr 'ye bildirelim
Belki kale alırlar.Çünkü bu sistem çarpık,değiştirmeleri lazım,hatta daha yüksek bir yerleri bilenler varsa söylesin oralara başvuralım.
Bu ne ya,bir türlü liseyi bitiremiyoruz,üniversite önündeki tek engelimiz AÖL.
Haydi kızlar okula diyorlar,eğitime %100 destek diyorlar ama AÖL'nin böyle şeylerden haberi yok galiba.Bizim de bir geleceğimiz var.
Zaten sistemdeki çarpıklıklardan ötürü haybeden 3 yıl kaybetmişim,ne hakları var bir yılımı daha çalmaya.
Lütfen sesimizi duyurmaya çalışalım...
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...