emrahk yazdı:Erhansel, görünürde mezun olmak için gereken 240 krediyi geçmişsin ama zorunlu derslerim var diyorsun, malesef sadece 1 zorunlu dersin bile kalsa mezun olamıyorsun..
ouvvvvvvvvv diyorum diploma notuna bence süper bir aöl öğrencisi olarak gayet iyiares-@ yazdı:süper bişey ya mezun oldummmmmmmmmm bitti heyyyy oleyy allah herkese nasip etsin
diploma puanım da 81,41 miş sizce iyimi
saol canm sende mezun olursun insallah en kısa zamanda allah sabır versin valla yerimde duramıom bugün cok mutluyum yaf bide ben evliyim cocuk falanda zor oluodu valla kurtuldum ohh be ohbe oheb demek gelio içimdengülbeyaz yazdı:ouvvvvvvvvv diyorum diploma notuna bence süper bir aöl öğrencisi olarak gayet iyiares-@ yazdı:süper bişey ya mezun oldummmmmmmmmm bitti heyyyy oleyy allah herkese nasip etsin
diploma puanım da 81,41 miş sizce iyimi
bildiğim kısımları cevaplayayım bütün bölümlerin alan kredisi 80 dir.lost6 yazdı:bn bu sene ilk defa girdm sınava ama kafam karıştı ben fen bilimleri seçtim ama alan kredisinin 80 olması lazımmış her dönemde sadece 12 tam puan geliyo ben böyle 80 e kadar nasıl çıkıcam ?Bölümümü değiştirsem hangi bölümü seçmeliyim sizce ?. onlardada alan kredisinin 80 olması gerekcekmi bide üniversite için hangi bölümü seçtğin etkliyormu? diploama puanı neye göre veriliyo mezun olduğunda?Lütfen yardımcı olun
Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / FEN BİLİMLERİ
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 3 AOL'de Okuduğu Dönem : 1
Toplam Kredi : 78 Alan Kredi : 2
diploma notun süper canım darısı bize inşaLLah....ares-@ yazdı:Diploma Basıldı mı? : HAYIR
Diploma No :
Diploma Notu : 81,41
Mezuniyet Donemi : 2009-2 Diploma Tarihi : 17.05.2010
Diploma Nerede ? :
Gönderilen Tarih :
ay cok mutluyum yaf valla süper bi duygu insallah sizde mezun olursunuzzzzzzzzz