HAdi ordan sendeUnearthed yazdı:Burda Kadir abimizin lafını söylemek istiyorum tüm erkekler adınakaın dediğin taktımı koluna yakışacak çarptımı duvara yapışacak
![]()
![]()

HAdi ordan sendeUnearthed yazdı:Burda Kadir abimizin lafını söylemek istiyorum tüm erkekler adınakaın dediğin taktımı koluna yakışacak çarptımı duvara yapışacak
![]()
![]()
alla alla yaaaUnearthed yazdı:Burda Kadir abimizin lafını söylemek istiyorum tüm erkekler adınakaın dediğin taktımı koluna yakışacak çarptımı duvara yapışacak
![]()
![]()
+1 bencede hadi ordan sendegülbeyaz yazdı:HAdi ordan sendeUnearthed yazdı:Burda Kadir abimizin lafını söylemek istiyorum tüm erkekler adınakaın dediğin taktımı koluna yakışacak çarptımı duvara yapışacak
![]()
![]()
Unearthed yazdı:Erkeklerden destek bekliyorum derken sırtımdan vuruldum
Eywallah....__eLa__ yazdı:yürü beeee kim tutar LiLyigülbeyaz yazdı:doğru yoldasın lily yola devamLiLy_ yazdı:Lanet olsun ben hiçbirinizi sevmiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Unearthed yazdı:Burda Kadir abimizin lafını söylemek istiyorum tüm erkekler adınakaın dediğin taktımı koluna yakışacak çarptımı duvara yapışacak
![]()
![]()
adaasu yazdı:duvara vurmanıza gerek yok kadın dediğine bir çift ağır söz duvara vurmaktan beter ederr......