MAÖL LE İLGİLİ SORUM OLACAKTI....
- °°° §îRîÑë °°°
MAÖL LE İLGİLİ SORUM OLACAKTI....
slm arkadaşlar...ben aolde okuyorum ama maöle geçiş yapmak istiyorum..kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde okumak istiyorum.ben düz imam hatip lisesinde 1 yıl okuduktan sonra açık öğretime geçtim ve 4 dönemdir böle devam ediyorum ben maöle geçiş yapınca kaçınca sınıftan devam etcem acaba bilgisi olan varsa yardım edebilirmi????
Ey Hayat! Bütün Öfkem Sana bilesin!Senin Varlıgın Burnumda İnce Bir Sızıdan İbaret!!
Re: MAÖL LE İLGİLİ SORUM OLACAKTI....
eğer maöle geçersen 3 yıl yüz yüze eğitim almak zorundasın°°° §îRîÑë °°° yazdı:slm arkadaşlar...ben aolde okuyorum ama maöle geçiş yapmak istiyorum..kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde okumak istiyorum.ben düz imam hatip lisesinde 1 yıl okuduktan sonra açık öğretime geçtim ve 4 dönemdir böle devam ediyorum ben maöle geçiş yapınca kaçınca sınıftan devam etcem acaba bilgisi olan varsa yardım edebilirmi????
Kesin emin olmamakla birlikte yüksek ihtimal 3. dönemden sonra MAÖL'ye geçilemiyor malesef...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- °°° §îRîÑë °°°
ama ben facebook ta eren sağlama sordum geçebilirsin dedi. 4. dönemi bitirdiğimide belirtmiştim yanii
Ey Hayat! Bütün Öfkem Sana bilesin!Senin Varlıgın Burnumda İnce Bir Sızıdan İbaret!!
Ben MAÖL öğrencisiyim arkadaş geçememişti de ondan dedim halk eğitime veya Çağrı Merkezine danışabilirsin..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- °°° §îRîÑë °°°
tşk ederim ben artık oralardan araştırırım.bizim aol müdürü çok sinirli ve suskun biride ayrıntılı bilgi vermiyo belki burdan ayrıntılı bilgi alırım dedim 

yok o öyle değil maöl de okuyorsan 3. dönemden sonra aöle geçemiyorsunemrahk yazdı:Kesin emin olmamakla birlikte yüksek ihtimal 3. dönemden sonra MAÖL'ye geçilemiyor malesef...
benimde bildiğim alınmıyor ama nerede oturduğunu bilmiyorum ankara gölbaşı merkeze gelip rica edersen alırlar.