MAÖL LE İLGİLİ SORUM OLACAKTI....

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
°°° §îRîÑë °°°

MAÖL LE İLGİLİ SORUM OLACAKTI....

Mesaj gönderen °°° §îRîÑë °°° » 27 Haz 2010, 18:36

slm arkadaşlar...ben aolde okuyorum ama maöle geçiş yapmak istiyorum..kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde okumak istiyorum.ben düz imam hatip lisesinde 1 yıl okuduktan sonra açık öğretime geçtim ve 4 dönemdir böle devam ediyorum ben maöle geçiş yapınca kaçınca sınıftan devam etcem acaba bilgisi olan varsa yardım edebilirmi????

Ey Hayat! Bütün Öfkem Sana bilesin!Senin Varlıgın Burnumda İnce Bir Sızıdan İbaret!!

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: MAÖL LE İLGİLİ SORUM OLACAKTI....

Mesaj gönderen gülbeyaz » 27 Haz 2010, 18:46

°°° §îRîÑë °°° yazdı:slm arkadaşlar...ben aolde okuyorum ama maöle geçiş yapmak istiyorum..kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde okumak istiyorum.ben düz imam hatip lisesinde 1 yıl okuduktan sonra açık öğretime geçtim ve 4 dönemdir böle devam ediyorum ben maöle geçiş yapınca kaçınca sınıftan devam etcem acaba bilgisi olan varsa yardım edebilirmi????
eğer maöle geçersen 3 yıl yüz yüze eğitim almak zorundasın

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 27 Haz 2010, 18:49

Kesin emin olmamakla birlikte yüksek ihtimal 3. dönemden sonra MAÖL'ye geçilemiyor malesef...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
°°° §îRîÑë °°°

Mesaj gönderen °°° §îRîÑë °°° » 27 Haz 2010, 18:52

ama ben facebook ta eren sağlama sordum geçebilirsin dedi. 4. dönemi bitirdiğimide belirtmiştim yanii
Ey Hayat! Bütün Öfkem Sana bilesin!Senin Varlıgın Burnumda İnce Bir Sızıdan İbaret!!

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 27 Haz 2010, 18:59

Ben MAÖL öğrencisiyim arkadaş geçememişti de ondan dedim halk eğitime veya Çağrı Merkezine danışabilirsin..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
°°° §îRîÑë °°°

Mesaj gönderen °°° §îRîÑë °°° » 27 Haz 2010, 19:06

tşk ederim ben artık oralardan araştırırım.bizim aol müdürü çok sinirli ve suskun biride ayrıntılı bilgi vermiyo belki burdan ayrıntılı bilgi alırım dedim :?

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 28 Haz 2010, 01:32

emrahk yazdı:Kesin emin olmamakla birlikte yüksek ihtimal 3. dönemden sonra MAÖL'ye geçilemiyor malesef...
yok o öyle değil maöl de okuyorsan 3. dönemden sonra aöle geçemiyorsun

Kullanıcı avatarı
Deliyürek
Asistan

Mesaj gönderen Deliyürek » 13 Tem 2010, 02:04

benimde bildiğim alınmıyor ama nerede oturduğunu bilmiyorum ankara gölbaşı merkeze gelip rica edersen alırlar.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön