Ben de sitede yeniyim. Açıkçası ortama da yabancıyım

,the_blue yazdı:merhaba![]()
Ben de sitede yeniyim. Açıkçası ortama da yabancıyımburanın yerlileriyle tanışmak isterim ..
eyvallahpelin_sitem yazdı:,the_blue yazdı:merhaba![]()
Ben de sitede yeniyim. Açıkçası ortama da yabancıyımburanın yerlileriyle tanışmak isterim ..
hoş geldin the_blue e sanırım bende yerlilerinden sayılıyorum yani eski üyelerdenim =)
saolasınHaQaN yazdı:Hoş geldinyerli sayılmam yeni üyeyim
teşekkürlergülbeyaz yazdı:hoş geldin the_blue
heleee HaQaN aktif üye sayısı az diyonda ne zaman gelsem ben başkası olmuyor pek nadir ki şunuda belirteyim sitede en aktif benim sanırım tatil olsada geli yaww özlüyoruzHaQaN yazdı:Güzel soru
Burda duyduğumuz son haberleri birbirimizle paylaşıyoruz sorunu olanlara yardım etmeye çalışıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ama ne yazık ki biçok açıköğretimli olmasına rağmen aktif kullanıcı sayısı çok düşük tek kötü yönü bu sanırım
memnun oldum..JoKeR yazdı:Hoş geldiniz.Ben Ömer Kaan. Sitenin çılgınlarından...
![]()
Kendinizi tanıtır mısınız biraz?
evet aktif sayısı düşük ama olsun biz varız canlandırırızHaQaN yazdı:Güzel soru
Burda duyduğumuz son haberleri birbirimizle paylaşıyoruz sorunu olanlara yardım etmeye çalışıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ama ne yazık ki biçok açıköğretimli olmasına rağmen aktif kullanıcı sayısı çok düşük tek kötü yönü bu sanırım
the_blue yazdı:evet aktif sayısı düşük ama olsun biz varız canlandırırızHaQaN yazdı:Güzel soru
Burda duyduğumuz son haberleri birbirimizle paylaşıyoruz sorunu olanlara yardım etmeye çalışıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ama ne yazık ki biçok açıköğretimli olmasına rağmen aktif kullanıcı sayısı çok düşük tek kötü yönü bu sanırım)
ders çalışmak mıHaQaN yazdı:the_blue yazdı:evet aktif sayısı düşük ama olsun biz varız canlandırırızHaQaN yazdı:Güzel soru
Burda duyduğumuz son haberleri birbirimizle paylaşıyoruz sorunu olanlara yardım etmeye çalışıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ama ne yazık ki biçok açıköğretimli olmasına rağmen aktif kullanıcı sayısı çok düşük tek kötü yönü bu sanırım)
sana bu dediğini 2011 yılında hatırlatacağım bakalım ders çalışmaktan foruma girebilecek misin
laf aramızda ben hiç çalışmadım