Arkadaşlar şunun şurasında sınavımıza 4 gün kaldı ve ben geçmiş sorulara bir bakayım dedim,bakmaz olaydım.Bişey farkettim ben bu ÇAĞ. TÜRK ve DÜN. tarihi kitabını bana yanlış vermişler sanırım.
Çalıştığım kitaptan hiç soru yok.Sorular bana tamamen yabancı.Ne yapacağımı bilmiyorum.Çalışmadan netten de baktım kitabın içeriklerine fakat bu dersin içeriğini vermemişler.Bu kadar sorumsuzluk olur mu ya.Direği alacam heralde bu dersten başka çare yok.
Sizden biriniz bu dönem bu dersten sınava girecek mi acaba??
ÇAĞ. TÜRK ve DÜN. TARİHİ
ÇAĞ. TÜRK ve DÜN. TARİHİ
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

Re: ÇAĞ. TÜRK ve DÜN. TARİHİ
Ben girecem o konu benimde dikkatimi çekti
durum şu bence bu ders sonradan eklendiği o yüzden kitap bulunmuyordu onlarda farklı notlardan sınav yapmıslar ama bu sene son sınavda eger bakacak olursanız kitaptan sorular son tarihli sınavdaki sorulara bakın örnek olarak eğer ki farklı çıkarsada sallıcaz artık napalım
durum şu bence bu ders sonradan eklendiği o yüzden kitap bulunmuyordu onlarda farklı notlardan sınav yapmıslar ama bu sene son sınavda eger bakacak olursanız kitaptan sorular son tarihli sınavdaki sorulara bakın örnek olarak eğer ki farklı çıkarsada sallıcaz artık napalım
Anladım şimdi teşekkür ederim..İnşallah çalıştıklarımız konulardan çıkar.Çıkmazsa da seninde dediğin gibi sallıcaz.Allahım attıklarımızı tuttur yarabbim...Bal10cuk yazdı:Ben girecem o konu benimde dikkatimi çekti

'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
naside yazdı:Anladım şimdi teşekkür ederim..İnşallah çalıştıklarımız konulardan çıkar.Çıkmazsa da seninde dediğin gibi sallıcaz.Allahım attıklarımızı tuttur yarabbim...Bal10cuk yazdı:Ben girecem o konu benimde dikkatimi çekti
nasidem özledim seniii nerelerdesin yhaa bu arada bende gircem o dersten yha banada dedilerki o ders kaldırıldı değiştir sonra başka görevli dediki 3 dönem için tekrar geldi bir kitap verdiler ama bu dönem kitaplara hiç çalışmadım sanırım bu sınav yaş
sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
geçen ay cağdaş trk ve dünya tarihi kitabının içeriği hakkında çağrı merkezine mail atmıştım.gelen cevapta örgün eğitimde okutulan 12.sınıf çağdaş türk ve dünya tarihi kitabının ilk 3 ünitesi birinci dönemii,geri kalan 3 ünitesi ise 2.dönem için sorumlu oldugumuz söylenmişti.
Bazen susmak gerekiyormuş,bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık.!Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..Ama bazen Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.
...
En son Bal10cuk tarafından 04 Ağu 2010, 16:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bende o şekilde çalıştım.Bana verilen kitapta örgün eğitimde okutulan 12.sınıf çağdaş türk ve dünya tarihi..Bu sene mi değişti acaba,yoksa ben geçmiş sorulara baktığımda çok yabancı geliyor bana...Bu elimdeki kitapla tamamen alakasız.Bakalım neler olacak inşallah beklediğimiz gibi olur.eço yazdı:geçen ay cağdaş trk ve dünya tarihi kitabının içeriği hakkında çağrı merkezine mail atmıştım.gelen cevapta örgün eğitimde okutulan 12.sınıf çağdaş türk ve dünya tarihi kitabının ilk 3 ünitesi birinci dönemii,geri kalan 3 ünitesi ise 2.dönem için sorumlu oldugumuz söylenmişti.
pelin_sitem yazdı:naside yazdı:nasidem özledim seniii nerelerdesin yhaa bu arada bende gircem o dersten yha banada dedilerki o ders kaldırıldı değiştir sonra başka görevli dediki 3 dönem için tekrar geldi bir kitap verdiler ama bu dönem kitaplara hiç çalışmadım sanırım bu sınav yaşBal10cuk yazdı:Ben girecem o konu benimde dikkatimi çekti

Hepinize üstün başarılar diliyorum arkadaşlar...
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li