Bugün felsefe 1 sınavına girdim zorlandım sorularda felsefe sınavına girenler var mı?
diyelim krediyi tamamladım ortak derslerden geçemedim mezun olamaycakmıyım

demreli yazdı:Bu sınavdan önce 182 genel 92 alan kredim vardı.10 kredi aldığım taktirde mezun olacağım.Ortak derslerim Felsefe 1 Felsefe 2 ve Din Kültürü 8.
Bugün felsefe 1 sınavına girdim zorlandım sorularda felsefe sınavına girenler var mı?
mesajı yazmayı unuttun sanırımgülbeyaz yazdı:demreli yazdı:Bu sınavdan önce 182 genel 92 alan kredim vardı.10 kredi aldığım taktirde mezun olacağım.Ortak derslerim Felsefe 1 Felsefe 2 ve Din Kültürü 8.
yok yazdım da gelmemişdemreli yazdı:mesajı yazmayı unuttun sanırımgülbeyaz yazdı:demreli yazdı:Bu sınavdan önce 182 genel 92 alan kredim vardı.10 kredi aldığım taktirde mezun olacağım.Ortak derslerim Felsefe 1 Felsefe 2 ve Din Kültürü 8.
İlk oturumda kitapçığı verdiler ama ikinci oturumda mızıkçılık ettiler.İsminizi yazın daha sonra idareden alacaksınız dediler.Kaç yüz kişi sınava giriyor hocam nasıl bulacak millet kitapçığını diye sordum.Salon salon ayrılacak kitapçıklar, bulabilirsiniz dediler ama vereceklerine inanmıyorum.naside yazdı:bugün yapılan sınavda kitapçıkları alabileceğimizi sanıyordum fakat yine vermediler.Hatta sitede alabilirsiniz yazan yerin çıktısını da yanımda götürmüştüm.Bazı hocalar kesinlikle öyle bişey yok deyip inanmadılar.Bazı hocalar ise çıkışta aşağıdaki görevlilerden isteyin veya bir dahaki oturumda alabilirsiniz deyip bize yardımcı olmadılar.Çok sinir oldum.
Aranızda kitapçıkları isteyipte alamayanlar var mı?
ben de istedim ama kesinlikle vermiyoruz dediler.naside yazdı:bugün yapılan sınavda kitapçıkları alabileceğimizi sanıyordum fakat yine vermediler.Hatta sitede alabilirsiniz yazan yerin çıktısını da yanımda götürmüştüm.Bazı hocalar kesinlikle öyle bişey yok deyip inanmadılar.Bazı hocalar ise çıkışta aşağıdaki görevlilerden isteyin veya bir dahaki oturumda alabilirsiniz deyip bize yardımcı olmadılar.Çok sinir oldum.
Aranızda kitapçıkları isteyipte alamayanlar var mı?