Merhaba arkadaşlar benim çok ciddi bir sorunum var bunu sizle paylaşmak istedim ve sizden yardım istiyorum.
Ben Turizm Otelcilik Meslek Lisesi son sınıfa geçtim,bu sene Üniversite sınavlarına gireceğim ve puanımın kırılmamasını istiyorum çünkü alan dışı tercih yapacağım.Bunun için Açıköğretim Lisesine geçiş yaptırmak istiyorum ama sanırsam Danıştay kararı ile meslek liselerinden geçiş yaptırılmıyormuş.Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım.Bu okulu yani meslek lisesini tamamen bırakıp açık öğretime sıfırdan yazılma imkanım var mı?Eğer varsa kaç senede mezun olabilirim çünkü 1993 ağustos doğumluyum ve eğer ki mezun olamazsam askerliği tecil ettiremiyormuş.Lütfen yardım ediniz.
Lütfen çok Acill Yardım
Re: Lütfen çok Acill Yardım
Açık Öğretim Lisesinde Askerlik tecili olmadığını biliyorum..
Bence yoluna kaldığın yerden devam et. YGS_LYS sınavlarında başarılı olursan Belki mükemmel bir bölüm olmazda seveceğin bir bölüm kazanabilirsin..
Seni bu düşünceye iten sebeb ne buda önemli..
Bence yoluna kaldığın yerden devam et. YGS_LYS sınavlarında başarılı olursan Belki mükemmel bir bölüm olmazda seveceğin bir bölüm kazanabilirsin..
Seni bu düşünceye iten sebeb ne buda önemli..
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )