Yerleştirmeler Açıklandı...

Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT) Hakkında Herşey
Feza
Yardımcı Uzman

Yerleştirmeler Açıklandı...

Mesaj gönderen Feza » 13 Ağu 2010, 14:07

Arkadaşlar kim nereye yerleşti yazabilir mi?
Ben İstanbul Üniversitesi,Fars Dili ve Edebiyatı,hem de kardeşimle beraber... :P :mrgreen:
Puan isteyen bir bölüm değil ama istediğim bir bölümdü,hayırlı olsun ... :P

Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...

Scanner
Acemi

Re: Yerleştirmeler Açıklandı...

Mesaj gönderen Scanner » 13 Ağu 2010, 14:15

...
En son Scanner tarafından 13 Ağu 2010, 17:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

KARAHAN_
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen KARAHAN_ » 13 Ağu 2010, 14:18

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ (AÇIKÖĞRETİM)
HAYIRLISI OLSUN..
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )

Feza
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Feza » 13 Ağu 2010, 14:37

Scanner yazdı:
Feza yazdı:Arkadaşlar kim nereye yerleşti yazabilir mi?
Ben İstanbul Üniversitesi,Fars Dili ve Edebiyatı,hem de kardeşimle beraber... :P :mrgreen:

Bu Aöf'nin Bölümü'mü Valla Bende Girecektim AMA AÖF Sag'dan Sol'dan Duyduguma Göre Bana Göre Degil..

Bende Çukurova Üniversitesi Adana Meslek Yüksekokulu - Makine (Örgün Egitim) Mesleki Açık Ögreitm Lisesin'de Sadece Bizim Bölüm'den 2 Kişi Gitti :wink:
İstanbul Üniversitesi yazdım oraya,AÖF nerden çıktı...? :?
Herkese hayırlı olsun...
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 13 Ağu 2010, 15:14

Scanner yazdı:
Feza yazdı:Arkadaşlar kim nereye yerleşti yazabilir mi?

Bu Aöf'nin Bölümü'mü Valla Bende Girecektim AMA AÖF Sag'dan Sol'dan Duyduguma Göre Bana Göre Degil..

Bende Çukurova Üniversitesi Adana Meslek Yüksekokulu - Makine (Örgün Egitim) Mesleki Açık Ögreitm Lisesin'de Sadece Bizim Bölüm'den 2 Kişi Gitti :wink:
ay ne güzel çukurova ünisi netten fotolarını görmüştüm çok güzel bir yer

Lifetime

Mesaj gönderen Lifetime » 13 Ağu 2010, 15:56

İstanbul Kültür Üniversitesi - Lojistik Bölümü %50 Burslu.

Fakat arkadaşlar 3. dönemde 10 tane zorunlu dersim vardı ve sınavına girdim. hesaplarıma göre 1 tane dersten ( edebiyat 8 ) kalıyorum. Bu nedenle de kazandığım üniversite boşa gidiyor. Araştırmalarıma göre üniversiteyi kazanıp da bir kaç dersi kalanlar tarafından aşırı talep olursa ek sınav açılıyormuş. Ankara'yı da aradım. Ek sınavın açılıp açılmayacağı kesin belli değilmiş. Çok talep olursa açılma ihtimali varmış. Benim gibi durumda olanlar ve diğer arkadaşlar en azından bir mail atarsa çok sevinirim.

cagrimerkezi@meb.gov.tr adresine 3. dönem sınavlarından birkaç dersi kaldığını ve ek sınav talep ettiğinizi talep eden bir mail atın lütfen. atın ki şansımız daha da yükselsin.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 13 Ağu 2010, 16:08

Lifetime yazdı:İstanbul Kültür Üniversitesi - Lojistik Bölümü %50 Burslu.

Fakat arkadaşlar 3. dönemde 10 tane zorunlu dersim vardı ve sınavına girdim. hesaplarıma göre 1 tane dersten ( edebiyat 8 ) kalıyorum. Bu nedenle de kazandığım üniversite boşa gidiyor. Araştırmalarıma göre üniversiteyi kazanıp da bir kaç dersi kalanlar tarafından aşırı talep olursa ek sınav açılıyormuş. Ankara'yı da aradım. Ek sınavın açılıp açılmayacağı kesin belli değilmiş. Çok talep olursa açılma ihtimali varmış. Benim gibi durumda olanlar ve diğer arkadaşlar en azından bir mail atarsa çok sevinirim.

cagrimerkezi@meb.gov.tr adresine 3. dönem sınavlarından birkaç dersi kaldığını ve ek sınav talep ettiğinizi talep eden bir mail atın lütfen. atın ki şansımız daha da yükselsin.
eğer edebiyat8 alan dersinse kalman önemli deil tabi kredi açığın yoksa

KARAHAN_
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen KARAHAN_ » 13 Ağu 2010, 16:10

Çoğumuz geometri mağduri iken sende edebiyat mağduru olmuşsun..
Forumda çoğu arkadaş mail de attı dilekçe yazdı telefonda etti..
Bekliyoruz..
Umarım ek sınav açılır
açılması gerek bu kadar insanı zor durumda bırakacaklarını sanmıyorum..
Daha III dönem sınav sonuçlarını işliyorlardır.
8 dönemdir okuyorum bir gün erken açıklama yaptıklarını görmedim. Fakat bu ilk sınav yani ilk kez III. dönem sınavı yapıldı..
Beklemeye devam..
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )

Lifetime

Mesaj gönderen Lifetime » 13 Ağu 2010, 16:34

gülbeyaz yazdı:

eğer edebiyat8 alan dersinse kalman önemli deil tabi kredi açığın yoksa

şu anda 3. dönem sonuçları açıklanmadan toplam 194, alan 95 kredim var. sadece zorunlu dersim ede 8. oda ortak ders. halk eğitime gidip sordum. vermem gerekiyormuş, başka türlü mezun olamazmışım.

dunyaz

Mesaj gönderen dunyaz » 16 Ağu 2010, 16:43

MKÜ MUHASEBE BÖLÜMÜ.................

ARKADAŞLAR YANLIZ BENİM Bİ PROBLEMİM VAR AĞUSTOSTAKİ SINAVADAN KAÇ KREDİ ALDIM BİLMİYORUM Kİ 30 KREDİ ALSAM DAHİL BENİM Bİ EK SINAVA DAHA İHTİYACIM VAR MEZUN OLABİLMEM İÇİN...BU EK SINAV OLACAK MI OLSA BİLE ÜNİVERSİTE KAYITLARINA YETİŞİRMİ?????????????? :(
ALANI :SOSYAL BİLİMLER
OKUDUĞU DÖNEM :13
ALAN KREDİSİ :100
TOPLAM+SEÇMELİ :200
MEZUNİYET :09/05/2011

baris_60
Uzman

Mesaj gönderen baris_60 » 16 Ağu 2010, 17:13

Bu konuya bi göz atın arkadaşlar. Mağdur olmayalım sonra...

http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=35&t=4408
Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun :)

“Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT)” sayfasına dön