ek sınav

Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT) Hakkında Herşey
HANDE

ek sınav

Mesaj gönderen HANDE » 03 Ağu 2010, 15:10

arkadaşlar agustostakı sınavdan sonr ek sınav yapılcakmı buna çok ihtycm var yoksa unverstye kayıt yaptrmcm lutfen yardım edın

asus34
Doktor

Re: ek sınav

Mesaj gönderen asus34 » 04 Ağu 2010, 19:52

3. sınav konulduğu için ek sınav olacağını düşünmüyoruz
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011

Feza
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Feza » 05 Ağu 2010, 17:41

asus34 yazdı:3. sınav konulduğu için ek sınav olacağını düşünmüyoruz
Ben de bu nedenden ötürü pek umutlu değilim ek-sınavdan ama geçen sene 3 tane yapılmış diyorlar,bu durumda eksik kredisi kalanlar için olmasından ziyade özellikle benim gibi yalnızca geometrileri veremeyen öğrenciler için yapılır diye düşünüyorum,yani inşallah yapılır.
Bu sınavda Geometri 2 yi veremezsem halim duman;kolay bir ders de değil.Sanırım hayatım boyunca yapmadığım birşey yapacağım sınavda,o da en sona kalıp hocalardan kopya istemek :P Gerçi ilköğretim okulunda gireceğim sınava,oranın hocaları da ne kadar anlarsa geometriden.
İnşallah Rabbim yardımcımız olur da kurtuluruz şu AÖL derdinden...
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...

HANDE

Mesaj gönderen HANDE » 06 Ağu 2010, 15:24

AYNEN BNDE su an 196 kredm var alan kredmde 100 sadce geo 2 zorunlu dersm ve o kaldı bı tek öss snçlrm super ama mezn olmzsm napcgmı bılmyrum napablrzkı ek sınav olması içn

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 06 Ağu 2010, 19:42

asus34 yazdı:3. sınav konulduğu için ek sınav olacağını düşünmüyoruz
ya açık lise müdürlüğündeki memurlar bile ek sınavın yapılmama gibi durumuna bu sene 3. sınavın konulduğunu sebeb olarak göstermezken niye böyle hemen biliyormuş gibi cevaplar veriyoruz ki??? Ben okadar gittim Eğitim teknolojilerine hiç biride 3.sınav konulduğu için yapılmayacak diye cevap vermedi Ağustos sınavından sonra belli olurmuş yapılıp yapılmayacağı çok isteyen olursa yapılabilirmiş LYS kazanan öğrencileri madur etmeyiz dediler inş etmezlerde hemen böyle cevaplar verip kimsenin ümidini kırmayın.
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 06 Ağu 2010, 19:45

HANDE yazdı:AYNEN BNDE su an 196 kredm var alan kredmde 100 sadce geo 2 zorunlu dersm ve o kaldı bı tek öss snçlrm super ama mezn olmzsm napcgmı bılmyrum napablrzkı ek sınav olması içn
dilekçe yazabilirsin sık sık mail at telefonla ara dikkate alınıyor benim dilekçeme cevap yazdılar yapılma kararı alınırsa sitede duyuru yapılacakmış.Eğitim teknolojilerindeki memur bana durmadan ek sınava ihtiyacım var diye haberdar et dedi ben 4 defa dilekçe yazdım hergün mail atıyorum.sayımız çok olursa yapılır inş ii düşünelim
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum

Feza
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Feza » 08 Ağu 2010, 09:48

Bizimkisi ya olmazsa korkusu,çünkü üniversite sınavına girdik ve de tercih yaptık,yaşımız da -kendi adıma- almış başını gidiyor,biz korkmayalım da kim korksun!...
Bir de sınav giriş yeri bilgilerinin alt kısmındaki açıklamalar bölümünü gördünüz mü bilmiyorum,aynen şöyle:
1.Sınava girerken Sınav Giriş Belgesi, varsa öğrenci kimliğiniz ile birlikte MUTLAKA NÜFUS CÜZDANINIZI (yoksa Sürücü Belgesi veya Pasaportunuzu) yanınızda bulundurunuz.
(Sınav Giriş Belgesi veya Öğrenci Kimlik Belgesi yanında bulunmayanlar salon yoklama listesinde isimleri olmak kaydıyla geçerli kimlik belgelerine bakılarak sınava alınırlar.)
2.Okul Müdürlüğünce veya Sınav Yürütme Kurulunca yedek salonda sınava alınması uygun görülenler dışında her ne sebeple olursa olsun belirtilen bina ve salon dışında başka bir merkezde sınava girilemez.
3.Yedek salonda sınava girecek adaylar, sınavına girecekleri dersin adı ile birlikte dersin kodunu cevap kâğıdına mutlaka kodlayacaklardır.
4.Sınavlara cep telefonu, cep bilgisayarı, silah, bıçak vb. araç ve gereçlerle girilmesi yasaktır.
5.Sınavlarda Kopya Analizi yapılmaktadır. Sınavlarınızın iptal olmaması için kopya çekmeyiniz; çektirmeyiniz.
6.2009-2010 3. dönem sınav sonuçlarına göre mezun olamayan öğrenciler için bir sonraki dönem kayıt yenileme tarihleri
Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri için 27 Eylül - 08 Ekim 2010
Mesleki Açık öğretim Lisesi Öğrencileri için 16 Ağustos - 17 Eylül 2010 `dur.

6 numaralı bölümde mezun olamadıysanız kaldınız oğlum der gibi bir ifade var,bunu neden koyma gereği duymuşlar acaba...
Yine de ya inşallah geometri leri geçeriz ya da geçemezsek-Allah korusun-ek-sınav olur da kurtuluruz artık bu çileden.
Herkesin Allah yardımcısı olsun......

Scanner
Acemi

Mesaj gönderen Scanner » 08 Ağu 2010, 20:50

...
En son Scanner tarafından 09 Ağu 2010, 16:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

HANDE

Mesaj gönderen HANDE » 08 Ağu 2010, 23:32

ARKDSLAR BN AGUTOTSTAKI SNVA GIREMICEM BI NEDENDEN DOLAYI KAYT YAPTRMDM YINE O TARHLERDE KAYDMI YENILEYBLRMYM

Feza
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Feza » 09 Ağu 2010, 14:37

Scanner bu dediğin güzel birşey,aslında bütün görevliler memurlar vs. hepsi olur diyorlar,yani burdan okuduğum kadarıyla ama insan onlara da güvenemiyor ki nedense... :|
Neyse hayırlısı olsun artık... :cry:

KARAHAN_
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen KARAHAN_ » 11 Ağu 2010, 01:57

Merhaba Arkadaşlar..
Ek sınav hakkında konuştuğum Halk Eğitim Merkezleri olacağı yönünde yani üniversite kazanmış öğrenciler mağdur edilmeyecek gerekirse yapılacağını söylediler..
Tabi en son kararı Ankara verir..
Arkadaşların fikrine bende katılıyorum eğer bir dilekçe veya telefonla derdimizi anlatırsak mutlaka ek sınav hakkı tanırlar diye düşünüyorum..
Bende Üniversite tercihi yaptım ve geo-1 ve 2 derslerim duruyor..
Cevrenizde ek sınavda 3 kere girdiği dersten muaf olmuş olan varmı biliyorsanız lütfen yazın..
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )

Lifetime

Mesaj gönderen Lifetime » 13 Ağu 2010, 16:31

arkadaşlar bilgiedinme@meb.gov.tr adresine ek sınav için bir mail atalım lütfen. üniversiteyi kazandığımız halde 1-2 ders yüzünden açıkta kalmayalım. ben hergün atıyorum, sizde atın. çok fazla talep olduğunu görsünler. mağdur etmezler umarım bizi.

rebelboy199

Mesaj gönderen rebelboy199 » 14 Ağu 2010, 15:33

ek sınav yapılmıştır arkadaşlar sonuçta 3 tane sınava girdik yeni sistem bu. geçen sene 4 yıllığa geçiş yüzünden 3 tane ek sınav hakkı tanıdılar bu senede her sene olduğu gibi 3 sınav yapılmıştır. tahminimce ek sınav olmayacaktır.

HANDE

Mesaj gönderen HANDE » 17 Ağu 2010, 18:38

umutsz olmayalm arkadşlar yaaaa

Kullanıcı avatarı
EsMeRx
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen EsMeRx » 17 Ağu 2010, 20:50

arkadaşlar olmaz diye kesin bişey söylemeyin.meb .de bunu değerlendiriyorr.. olma ihtimali.olmama ihtimalinden daha fazla..yüzde seksen olacak. çünküü mağdur olan çok kişi var..3. dönem sınavı oldu diye olmaz diyenler.yanlyorr.3 dönem sınavı bir ek sınav değil zaten yapılmış mecburi bir sınavdır. ek sınav ise mağduriyetleri gidermek için yapılan sınavlardır.ki mağdur olan çok sayıda arkdaşlar var. ek sınav olacak kanısındayım...

“Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT)” sayfasına dön