Ben de anlamadım başkalarınada başvurdum onlar açıklanmadı ne demek, üniversite yerleştirmeleri açıklandı zaten daha ne haber bekliyorsun, bir ihtimal bu bahsettiklerin özel paralı üniversitelerse o ayrı..Feza yazdı:Ben bu mesajdan pek birşey anlayamadım,nasıl oluyor ki bu kiYaReN yazdı:Benim içinde çok önemli ek sınav Atatürk üniv.Türk Dili ve Edebiyatı öğrt.alındım.Başka üniversitelerede başvurmuştum onlar daha açıklamadı onlardanda alınmış olma ihtimalim var benim kesin mezun olmam gerekiyor inş.Nolur ya ihiyacı olan olmayan durmadan mail atalım arayalım yapılacaksa eylüle bırakılmasın....
EK SINAV İSTEYENLER
Re: EK SINAV İSTEYENLER
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Ben de anlamadım başkalarınada başvurdum onlar açıklanmadı ne demek, üniversite yerleştirmeleri açıklandı zaten daha ne haber bekliyorsun, bir ihtimal bu bahsettiklerin özel paralı üniversitelerse o ayrı..Feza yazdı:Ben bu mesajdan pek birşey anlayamadım,nasıl oluyor ki bu kiYaReN yazdı:Benim içinde çok önemli ek sınav Atatürk üniv.Türk Dili ve Edebiyatı öğrt.alındım.Başka üniversitelerede başvurmuştum onlar daha açıklamadı onlardanda alınmış olma ihtimalim var benim kesin mezun olmam gerekiyor inş.Nolur ya ihiyacı olan olmayan durmadan mail atalım arayalım yapılacaksa eylüle bırakılmasın....
Anlatıyım ben YÖS'den yerleşiyorum LYS girmedim(yabancı uyruklu olduğum için)yös öğrencilerini YÖK yerleştirmiyor malesef üniversitelere başvuruyoruz kabul eden ediyor puanın yettiği yere
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
...
En son Scanner tarafından 18 Ağu 2010, 19:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
arkadaşlar kpss sınavı olmadan bitirmemiz lazım liseyi bunun için 30 kredilik ek sınav istemeliyiz
ya 24 krediye ihtiyacım var 30 kredilik ek sınav yapılsınnnnnnn
ARKADAŞLAR DİLEKÇELERE 30 KREDİLİK DİYE BELİRTELİM
arkadaşlar lütfen 30 kredilik diye belirtelim aradıgımızda veya maillerde lütfen arkadaslar daha çok bastıralım......bu son umudumuz artıkkk...
Maillere alışmışlardır artık. Zaten şimdiye kadar yeterince mail gitmiştir. Bundan sonra direkt iletişim kurup telefonla bastırmamız lazım. Olayın ciddiyetini hissettirebilirsek büyük ihtimalle ek sınav yaparlar. Atla deve değil.Cumhurbaşkanının veya G.K Başkanının onayı da gerekmiyor sonuçta sınav yapabilmek için. Yukarıda bir arkadaşın verdiği numarayı arayalım. Hatta müdür beye de ulaşalım mümkünse.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / YABANCI DİL
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 10
Toplam Kredi : 232 Alan Kredi : 94
Merhaba Scanner. Yine hemen bir şeyler yazıp silmişsin
ben okuyamadım 

Toplam Kredi : 232 Alan Kredi : 94 10 dönem okumussun açık lisede zorunlu derdindem dolayı mı bu kadar uzadi murat
Toplam Kredi : 232 Alan Kredi : 94 10 dönem okumussun açık lisede zorunlu derdindem dolayı mı bu kadar uzadi murat
Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
evet gülyeter
alanımı sonradan değiştirdim. azda olsa onunda etkisi var. şimdi geometri 2 ile başım belada
sen mezun oldun mu?

...
En son Scanner tarafından 19 Ağu 2010, 20:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
o zaman sınav sonuçları eylülden önce açıklanmaz bunumu anlamalıyız.Scanner yazdı:Evet Arkadaşlar Daha Yeni Maol Müdürü Sayın Yakup Aksakal'ı Aradım.Eksinav Hakkında:Kendisi Eksinav 4-6 Eylül Arasında Ve En Fazla 6 Ders'ten Yapabiliriz Dedi...![]()
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
Pardon da üni. yerşemedikten sonra o ek sınavı kendilerine yapsınlar. 4-6 eylulde ne yapıcaz ek sınavı o zamn bize o tarihe kadr geçerli olabilecek üni. kayıtları için belge versinler.