EK SINAV İSTEYENLER
Re: EK SINAV İSTEYENLER
Ek sınav 4-5 eylülde yapılacakmış büyük ihtimal sonuçlar yetişmezse kayıtlara diyede YÖK'e yazı göndereceklermiş üniversitelere duyurulsun diye açık lise öğrencilerinin kayıtları sonrada yapılabilecekmiş kayıt bitsede bugün söyledi müdür bey görüşmeye gittim tekrar bana merak etmeyin sorun çıkmayacak dedi hatta YÖK'e gönderecekleri yazıyı da gösterdi
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
-
- Çırak
kesin yapılacakmı yani ek sınav 4 6 eylul arasında...
-
- Çırak
YaReN yazdı:Ek sınav 4-5 eylülde yapılacakmış büyük ihtimal sonuçlar yetişmezse kayıtlara diyede YÖK'e yazı göndereceklermiş üniversitelere duyurulsun diye açık lise öğrencilerinin kayıtları sonrada yapılabilecekmiş kayıt bitsede bugün söyledi müdür bey görüşmeye gittim tekrar bana merak etmeyin sorun çıkmayacak dedi hatta YÖK'e gönderecekleri yazıyı da gösterdi
kesinmi yani yapılacağıı ek sınavın yaa

-
- Çırak
Scanner yazdı:Evet Arkadaşlar Daha Yeni Maol Müdürü Sayın Yakup Aksakal'ı Aradım.Eksinav Hakkında:Kendisi Eksinav 4-6 Eylül Arasında Ve En Fazla 6 Ders'ten Yapabiliriz Dedi...![]()
Bu durumda 30 kredilik olcak mı peki ?
tamam 6 dersde kaç krediye denk gelecek eger ki her biri 4 kredilik olursa 24 krediye gelir inş öle olur bi tane sorsanız arkadslar kaç kredilik olacakmışş....
- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
ya iyi güzelde ben şimdi müdür beyle görüştüm ek sınav tam belli dğeilmiş ve bir gün olcakmış ayrıyeten üzücü bir durum daha ankara ve istanbulda yapılacakmış
yha ben iskenderundaım ya adanada niye yapılmıyor yani diğer illerde neden yapılmıyor
yha ben iskenderundaım ya adanada niye yapılmıyor yani diğer illerde neden yapılmıyor
sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
Sorularımız cevaplanmaya başlıyor..
Bir kaç başlık altında toplarsak
. Ek sınav mutlaka yapılacak.
. Ek sınav 6 derslik olacak.
. Ek sınav İstanbul ve Ankarada yapılması planlanıyor.
. Eylül'ün ilk pazarı tek oturumda olma ihtimali yüksek.
İstanbul ve Ankarada ikamet edenler ve 2-3 dersi olanlar için iyi güzelde ya farklı illerde olanlar.,
veya 15-25 krediye ihtiyacı olanlar. bence olnarında hakkını aramalıyız. Hep birlikte
Bir kaç başlık altında toplarsak
. Ek sınav mutlaka yapılacak.
. Ek sınav 6 derslik olacak.
. Ek sınav İstanbul ve Ankarada yapılması planlanıyor.
. Eylül'ün ilk pazarı tek oturumda olma ihtimali yüksek.
İstanbul ve Ankarada ikamet edenler ve 2-3 dersi olanlar için iyi güzelde ya farklı illerde olanlar.,
veya 15-25 krediye ihtiyacı olanlar. bence olnarında hakkını aramalıyız. Hep birlikte
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
6 ders ne işime yarayacak benm yaa kendilerinin olsun zorunlu dersler var daha
olurmu 6 ders arkadaşlar bence bitmesine 30 ve altındakilere yaparlar her kafadan bir şeyler uydurmayalım kredisi 162 ve üzeri olanlara olur bence
arkadaşlar bu ek sınavda bitirmemiz lazım 30 KREDİlik isteyelim kpss sınavından sonra elimizde diploma bulunsun olası bir gardiyanlık katiplik gibi yerlere diploma< olmadan başvuru yapamayız dilekçe yazalım 30 kredilik diye belirtelim ısrarla
-
- Çırak
ya arkadaslar kesin yapılacak mı bu ek sınav yaa kesın bırsey varmı yaa
ya kesin yapılacakta acaba 162 ve üzeri kredisi olanlara yapılacakmı normalde böyle oması gerek yarın dilekçe yazın 30 kredilik diye ısrarla belirtin
-
- Çırak
sen nerden biliyorsun kesn yapılacagnı we hangı tarıhlerde yapılacak...
arkadaşlar teelfon açalım sayfada var numaraları 30 kredilik diye belirtelim ısrarla
-
- Çırak
kesın yapılıcakmı bılenınız varmı yaa...