EK SINAV İSTEYENLER
Re: EK SINAV İSTEYENLER
arkadaşlar ek sınav yapılacak cumhurbaşkanıyla görüştüm senin için yapsınlar dedi obamayı falanda devreye soktum yapılacakmış
-
- Çırak
dalga gecme ınsanca bırsey sorduk degilmii
berkay. obamaya gerek yok be kardeşim nimet ablayla görüş yeterlidirberkay yazdı:arkadaşlar ek sınav yapılacak cumhurbaşkanıyla görüştüm senin için yapsınlar dedi obamayı falanda devreye soktum yapılacakmış

arkadslar aradıgınızda veya mail attıgınızda lütfen belirtin 30 kredilik olması ve her ilde olmasını söyleyelim lütfen...
birde şu ilgimi çekti facebooktaki sayfada biri aramış galiba ona demişler ki her ilde yapmayı düşünüyoz amadogru ama yanlış tam bilmiyorum
-
- Çırak
daha acıklanmadı sınav sonucları yaa ne zaman acıklanacak kii...
-
- Çırak
YaReN yazdı:Ek sınav 4-5 eylülde yapılacakmış büyük ihtimal sonuçlar yetişmezse kayıtlara diyede YÖK'e yazı göndereceklermiş üniversitelere duyurulsun diye açık lise öğrencilerinin kayıtları sonrada yapılabilecekmiş kayıt bitsede bugün söyledi müdür bey görüşmeye gittim tekrar bana merak etmeyin sorun çıkmayacak dedi hatta YÖK'e gönderecekleri yazıyı da gösterdi
yaren kesınmı yanı yapılacakmı net bır bılgın varmı?
umarım dogruduraslan38 yazdı:birde şu ilgimi çekti facebooktaki sayfada biri aramış galiba ona demişler ki her ilde yapmayı düşünüyoz amadogru ama yanlış tam bilmiyorum
Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
inş dogrudur gülyeter öyleyse çok iyi olur.
Bence ankarada olsun cunku ankarada olunca 1 gunde de acıklayabılıyorlar.
ek sınav isteyen arkadaşlar sizler için başbakanla görüşürüm gerekirse talimat veririm hemen yapsıunlar sınava gerek yok herkese verin diye talimat verdim başbakana isterse yapmasın
ek sınav falan derken,haftakı ders çizelgeleri değişmiş,liselerde çoğu alanlar kalkmış.bunun bize nasıl bir yansıması olur acaba?geometri falan derken başka ders çakmasınlarda millete bir araştırın bakalım.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Eagle67 dediğin üzere yeni ders çizelgelerini kontrol ettim şoke oldum. Meslek Lisesi öğrencisiyim bizde İngilizce dersi 1-2-3-4 ORTAK dersti şimdiki çizelgeye göre bu dersi 11.sınıflara yani bize denk gelen 5-6 ORTAK ders koymuşlar ya bu dersleri ekleyecekler galiba yine yandık düz liseliler sizde İngilizce 5-6 ORTAK ders mi? YENİ BİR GEOMETRİ VAKASI OLMASIN BU BİZE 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
...
En son Scanner tarafından 20 Ağu 2010, 15:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
...
En son Scanner tarafından 20 Ağu 2010, 15:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.