sitenin yeni hali
Re: sitenin yeni hali
Önceki haliniden çok daha güzel olduğu kesin. Ne zamandır bu sitedeyim ilk defa adminlerin bi icraatını gördüm. Tebrik ederim 

Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

hehe aynenbaris_60 yazdı:Önceki haliniden çok daha güzel olduğu kesin. Ne zamandır bu sitedeyim ilk defa adminlerin bi icraatını gördüm. Tebrik ederim

Özel mesaj bile attım ama adam yerine koyup cevap vermiyolar 

Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

Bence de çok güzel olmuş. Umarım böyle kalır 

Çok kararmış biraz daha gri bir ton olabilirdi.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
fena olmamış 

GÖRDÜĞÜM KADARDIR VERDİĞİM DEĞER..! BENCE HERKES
KENDİ DEĞERİNİ, KENDİ BELİRLER..!
haklısınbaris_60 yazdı:Önceki haliniden çok daha güzel olduğu kesin. Ne zamandır bu sitedeyim ilk defa adminlerin bi icraatını gördüm. Tebrik ederim

O Şimdi Üniversiteli
Ben beğenmedim, beyaz renk pozitif bir hava katıyordu..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
yenilik iyidir

GÖRDÜĞÜM KADARDIR VERDİĞİM DEĞER..! BENCE HERKES
Yeni hali beni şaşırtmıştı ama herşeye alışmak mümkün,zira şimdi eski halini hatırlamıyorum... 

Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...