arkadaşlar, 3. dönem sınav sonuçları 8 eylül'de yayınlanacak yazıyor aol sitesinde. ama üniversite kayıt tarihleri 31 ağustos - 7 eylül arasında, e nolacak şimdi, erken açıklarlar mı sonuçları?
ps: ben kazanmadım üniversiteyi, merak ettim sadece.
üniversite kayıt
Re: üniversite kayıt
07-08 Ağustos 2010 tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Lisesi III. dönem sınav sonuçlarının 08 Eylül 2010 tarihinde açıklanacağı daha önce duyurulmuştu. Ancak üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin kayıtlarını yaptırabilmeleri ve mağdur duruma düşmemeleri için Açık Öğretim Lisesi III. dönem sınavı sonuçları, üniversitelerin kayıtlarının alınacağı tarihden önce açıklanacaktır. (
Kardesim adam gibi tarih vermiyorlarki benim kazandıgım üniversitenin kayıtları 27 sinde bitiyor gözüme uyku girmiyor ya bu nedir herşey bitti bide diploma ile uğraşıyoruz....
Şuan yazılıyor sanırım notlar. Çünkü öğrenci girişi yaptığımda kredi bilgileri dönem bilgileri vs menüsüne ulaşamıyorum. Yarına açıklanır inş 

Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun