EK SINAV İSTEYENLER
Re: EK SINAV İSTEYENLER
doğru arkadaşlar,benim bitirmeme 28 kredi kalmış,sabah aradılar ve ek sınav var ağustos sonu veya eylül başları dedi hoca.kayıt yenileyin dedi............
tamam arkadsımda seni nası aradılar öyle evi arıyolar mı kıi bide bir bildiri yayınlanmadı ki kayıt yenileyin diye nası yenileme yapacaz birz aklım karıştı inş 30 kredi olur benim 21 eksiğim var
sbulut06 yazdı:doğru arkadaşlar,benim bitirmeme 28 kredi kalmış,sabah aradılar ve ek sınav var ağustos sonu veya eylül başları dedi hoca.kayıt yenileyin dedi............
sbulut06 yazdı:ek sınav var arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr.....demin aradılar kayıt yenileyin diye.hemen halkeğitime gidip yenileyin.sınav haftaya olabilirmişşşşşş![]()
Nerden nasıl arıyorlar yaa ne alaka bizi neden aramıyorlar :s
ben sınava evde giriyorum o yüzden..
Tövbe yarabbim bizim şu an bu konuyla ilgili kafadan uydurma laflarla hareket edecek durumumuz yok ciddi ciddi bilgiler lazım bize

-
- Çırak
kafa bulacak baska bır yer bul ınsanlarla dalga gecmeye utanmıyormusun sen
Arkadaslar aciklise.meb adresinden mailime cevap bu geldi
3 Eylül 2010cuma günü 30 kredilik bir Ek Sınav sadece Ankara merkezde yapılacaktır.www.aol.meb.gov.tr adresinden inceleyiniz.
sevinebiliriz sanırım ama Ankara kesin sanırım
3 Eylül 2010cuma günü 30 kredilik bir Ek Sınav sadece Ankara merkezde yapılacaktır.www.aol.meb.gov.tr adresinden inceleyiniz.
sevinebiliriz sanırım ama Ankara kesin sanırım

sen bizle dalga geçmeye utanmıyon mu herkesin kafası karışık zaten
balo1cuk dogrumu kardeşim kesin mi acaba
mail böyle geldi ama inanasım yok bir türlü resmi yerden geldi mail heralde yanlıs değildir maili aynen kopyaladım yani inşallah olur cumartesi pazar olmamasıda sanırım aöf sınavları için çakışmasın diye öyle tahmin ediyorum
dogrudur facebookdada arkadaşlara aynı cevap gelmiş keşke sadece ankara olmasaymış türkiyenin belirli yerlerinde yapılsaymış o kötü olmuş ama neyse mecburi gidecez
keşke istanbul'da da olsaydı,ankara'ya gitmek çok zor olacak benim için.gidemem büyük ihtimal.

ankarada olması üni. kazanıpta ek sınav bekleyen arkadaşlar için daha iyi oldu. cunku sonuclar 1 gunde acıklanabılıyor. inşallah hayırlısıyla bitirip üni. yerleşebiliriz. ama asıl soru şu kayıtlar bitmeden yetişebilecekmiyiz?? bi belge fılan verıceklermı kayıtlar için.
Bağırmayın birbirinize....Evet Eğiteki aradım...bu gün yarın bildiri yapılacak.3 Eylül Cuma günü ek sına v yapılacak ve 30 kredilik olup Ankarada iki oturumda yapılacak.Şu anda hazırlık yapılıyormuş. 

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
hadi gözümüz aydın artık süreyi iyi kullanmamız gerekecek malum bir oturumda 5 6 derse girecez ona göre evde süreli test çözün zaman sıkıntısı yasayan arkadaslar