müjde ek sınav cıkıyor
müjde ek sınav cıkıyor
arkadşlar bugün cagrı merkeziyle yaptıgım görüsmede ek sıavın cıkacagı mujdesini aldım basvurular 25 Agustosta baslayacak sınav 3 eylulde ankarada duzenlenecek hadı hepimizin gozü aydınnnn
Re: müjde ek sınav cıkıyor
oh beeeeeeeeee.
nasılyanı ankarada hepımız ankarayamı gelıcegz pekı kac kredılık olucak
30 kredilik 2 oturumda olacakşeyda21 yazdı:nasılyanı ankarada hepımız ankarayamı gelıcegz pekı kac kredılık olucak
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
ya allah kahretsnya yok boyle bısey ek sınav yapılıyor ve ben dort kredı yuzunden gıremıyorm gelde cıldırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bıktım bu lıseden
Ankaraya gitme imkanın yokmu?şeyda21 yazdı:ya allah kahretsnya yok boyle bısey ek sınav yapılıyor ve ben dort kredı yuzunden gıremıyorm gelde cıldırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bıktım bu lıseden
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
ya ankaraya gıderm endonezyaya yıne gıderm ama benım 34kredıye ıhtıyacm var cıldırtıcı yaaaaaaaaaaaaaaa
evet malesef 30 kredilik açılıyor. buda kesin bilgi değil tabi.ama 30'un üstü olmaz.şeyda21 yazdı:ya ankaraya gıderm endonezyaya yıne gıderm ama benım 34kredıye ıhtıyacm var cıldırtıcı yaaaaaaaaaaaaaaa
offyaa gelde kafanı duvara vurma
ya benm aradm cagrı merkezını ek sınav yapılıcak yarn bellı sıtede yayınlanıcak ve 30kredılık olucak dedıı
30 kredinin üstünde beklemeniz olanaksız zaten çünkü biliyorsunuzki zaten biz bir dönemde en fazla 30 kredilik dersin sınavına giriyoruz
ama bızedee yazık deglmıı 4kredı yaa
yazık tabi ki ama artık bu kadarına şükredecez 30dan fazla olmaz
siz girebiliyorsnz galıba bu sınava o yuzden cok rahatsnz neyse uzulecegımız kadr uzulduk zatenn
evet girebiliyorum tabi ki rahatım çünkü bu sınavın olması için çok uğrastık dilekçe mail her gün yolladık o yüzden rahatım ve mutluyum sizin durumunuz normal sizin durumunuzda çok kişi var ama 30 krediden fazla olmayacagını herkes bilir sizde dilekçe mail yollayın sesinizi duyurun o zaman ben olanı söylemiştim sadece