III. DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI.
Re: III. DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI.
tşk ederm muhammedemin seneye kesn bitioda ben şeyi anlamadm matematiktn 2 kes sınava girdm başarılı olamadm ama muaf oldumuz derslerde adı yok seneye 2. dönem mezun oluyorum tmm ama bu geometridn hiç girmedm sınava mesela girmesem bile mezun olma ihtimalm ne acaba
ya kimse açıklama yabmıo hiçbişi bilmiyorum dersler hakkında halk eğitimdekiler bile bilmiyorus diyo bi çk şeyi anlamadm bu işleri.

Adı : NESLİHAN Soyadı : ÖZEL
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 142 Alan Kredi : 74
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 142 Alan Kredi : 74
diploma notun kaç kardeş.baris_60 yazdı:Ohh bea durumum mezun olmuş. Çok şükür
Bende sonunda mezun oldum.Darısı sizlerin başına.Yalnız bir sorum var diploma için olan 10 tl harç parasını hemen yatırmam gerekiyor mu.Ne zaman yatırıcaz yada bilen varmı?

- fatihsaki9
- Doktor
Ah ahh biz ne zaman mevzun olucaz bakalım son 24 kredim kaldı bidaki sınavda fulle yakın yapmam gerekiyrki mevzun olayım bide tabi en önemlisi geometri 2 yi vermek.Nerden çıkardılar bu geometri anlamadımki arkadaş :s
-
- Yardımcı Uzman
tek tek cevaplim sorularınızı

Çetin Bende Bugün Diploma Parasını yatırdım. 10 TL olarak fakat ben Çıkma Belgesi almak için yatırdım Senin Öle Çıkma Belgesi Almana Gerek yoksa Senin Diplomanin Halk Eğitim Merkezine Geldiğinde sana ulaşırlar o zaman da yatırabilirsin fakat 10 Tl için uğraşma elinden olduğun bi zaman T.C Ziraat Bankası Şubelerine yatırmanı tavsiye ediyorum AOl da okuyoruz sonuçta hergün herşeye değişebiliyor
Matematik Ortak Ders Olarak İşlem gördüğü için en az 3 kere girmen gerekiyor Muaf olman için 1 kere daha girmen gerekiyor eğer ilerde mezun olacağım zaman sorun yasamak istemiyorum diyorsan her gireceğin sınavda geometri derslerini seçki mezun olacağın zaman muaf olup sana sorun çıkarmasın Geometrilerde Sosyal Bilimler alanında ortak ders olarak görünüyor diye biliyorum onada 3kere girdikten sonra muaf olabilirsinnesLi yazdı:tşk ederm muhammedemin seneye kesn bitioda ben şeyi anlamadm matematiktn 2 kes sınava girdm başarılı olamadm ama muaf oldumuz derslerde adı yok seneye 2. dönem mezun oluyorum tmm ama bu geometridn hiç girmedm sınava mesela girmesem bile mezun olma ihtimalm ne acabaya kimse açıklama yabmıo hiçbişi bilmiyorum dersler hakkında halk eğitimdekiler bile bilmiyorus diyo bi çk şeyi anlamadm bu işleri.

Çetin Bende Bugün Diploma Parasını yatırdım. 10 TL olarak fakat ben Çıkma Belgesi almak için yatırdım Senin Öle Çıkma Belgesi Almana Gerek yoksa Senin Diplomanin Halk Eğitim Merkezine Geldiğinde sana ulaşırlar o zaman da yatırabilirsin fakat 10 Tl için uğraşma elinden olduğun bi zaman T.C Ziraat Bankası Şubelerine yatırmanı tavsiye ediyorum AOl da okuyoruz sonuçta hergün herşeye değişebiliyor

Cetin yazdı:Bende sonunda mezun oldum.Darısı sizlerin başına.Yalnız bir sorum var diploma için olan 10 tl harç parasını hemen yatırmam gerekiyor mu.Ne zaman yatırıcaz yada bilen varmı?
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
MuhammedEmin yazdı:tek tek cevaplim sorularınızı
teşekkürler