müjde ek sınav cıkıyor
Re: müjde ek sınav cıkıyor
ek sınav ıcın bende cok ugrastm sadece 3.donem sınavndan 4kredılık bı dersten kalmam ek sınava gırememem neden oldu uzuldugm bu yoksa ek sınava sızler ugrastnzda bende hazr lokmaya konmak ıstıyorm degl bende cok emek verdm
evet ek sınav çıkmış sonunda hepimizin gözü aydın(: benim birkaç sorum var cahilliğimi mazur görün,ben istanbuldan kalkıp gelicem ankaraya,daha önce hiç gitmediğimden şehri bilmiyorum..sınav bölgesini ankaranın herhangi bi ilçesini secebilirmiyim merkez felan diyo kafam karıştı.birde tren garına en yakın semt neresi ankarada oturanlar özelden veya buradan bu sorularımı cevaplayabilirmi. 

Melis Okulu sen seçmiyorsun onlar seçiyorlar. Merkeze yakın bir yerde yapılır..meliss. yazdı:evet ek sınav çıkmış sonunda hepimizin gözü aydın(: benim birkaç sorum var cahilliğimi mazur görün,ben istanbuldan kalkıp gelicem ankaraya,daha önce hiç gitmediğimden şehri bilmiyorum..sınav bölgesini ankaranın herhangi bi ilçesini secebilirmiyim merkez felan diyo kafam karıştı.birde tren garına en yakın semt neresi ankarada oturanlar özelden veya buradan bu sorularımı cevaplayabilirmi.
Ankara İstanbul gibi büyük ve karışık bir şehir değil. Metro ile istediğin yer yere hemen hemen gidebiliyorsun.
Bende İstanbuldan gideceğim.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
- fatihsaki9
- Doktor
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 168 Alan Kredi : 78
Bende ek sınava girebiliyormuyum arkdaşlar ya ? ek sınav açıklanmasınn şokunu yaşadığım için bi şey düşenmiyrm şuan bu tablo da benim eksik olan neyim var tam olarak şimdi bir yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende ek sınava girebiliyormuyum arkdaşlar ya ? ek sınav açıklanmasınn şokunu yaşadığım için bi şey düşenmiyrm şuan bu tablo da benim eksik olan neyim var tam olarak şimdi bir yardımcı olursanız çok sevinirim
Fatih bu şekilde Ek sınava girebilirsin.. Toplam kredin 192 Ortak 80 ve ortak dersin kalmaz ise mazun olursun..fatihsaki9 yazdı:Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
- fatihsaki9
- Doktor
KARAHAN_ yazdı:Fatih bu şekilde Ek sınava girebilirsin.. Toplam kredin 192 Ortak 80 ve ortak dersin kalmaz ise mazun olursun..fatihsaki9 yazdı:Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Yani toplamda 24 kredi eksiğim var ve alan kredimi 80 e tamamlamam gerekiyor dimi ? ortak dersim 1 tane kadlı oda lanet olası geometri 2 başka zorunlu dersimde yok peki bu alan kredisinide geçemediğim alan dersinin birini seçerek tamamlayabilirim dimi ?
Evet ben ortak yanlış yazdım. Alan 80 olması gerekiyor. evet tamamlayabilirsin. geometriden kaç kez sınava girdinfatihsaki9 yazdı:KARAHAN_ yazdı:Fatih bu şekilde Ek sınava girebilirsin.. Toplam kredin 192 Ortak 80 ve ortak dersin kalmaz ise mazun olursun..fatihsaki9 yazdı:Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Yani toplamda 24 kredi eksiğim var ve alan kredimi 80 e tamamlamam gerekiyor dimi ? ortak dersim 1 tane kadlı oda lanet olası geometri 2 başka zorunlu dersimde yok peki bu alan kredisinide geçemediğim alan dersinin birini seçerek tamamlayabilirim dimi ?
- fatihsaki9
- Doktor
Kardeşim geometri 2 den sınava 1 kere girdim ek sınavada katılırsam 2 olucak eksik kalan krediyi seçmelilerden seçiçem ve tabi şu alan içinde 2 ders eski alan derslerindn seçiçem ama diyelimki bu geometri 2 yi bu sınavda veremedim nasıl olucak benim mevzuniyet en az 3 kere girmek gerekiyor dimi ?
Evet Fatih 3 kez girip muaf olman gerek. Ben şöyle düşünüyorum belki geo.larda yardımcı olurlar nede olsa Ek sınav ve ta Ankaraya gidiyoruz. Umut olsun diye söylemiyorum. Sadece düşüncemfatihsaki9 yazdı:Kardeşim geometri 2 den sınava 1 kere girdim ek sınavada katılırsam 2 olucak eksik kalan krediyi seçmelilerden seçiçem ve tabi şu alan içinde 2 ders eski alan derslerindn seçiçem ama diyelimki bu geometri 2 yi bu sınavda veremedim nasıl olucak benim mevzuniyet en az 3 kere girmek gerekiyor dimi ?
- fatihsaki9
- Doktor
Benimde aklımdan geçen o tabi ama güven olmaz onlara yaa.Peki kardeşim beim bu ek sınava girmemle mevzun olma ihtimalim %50 ortalama olarak geometriyi vermesemde eksik kredimi azaltmış olucam bir nevi bu avantajı var. Diyelimki veremedm bu geo.yu 3. kez girmek için ocakta sınava giricem peki burda da veremedim diyelim ve benim kredim herşeyim mevzuniyet için uygun o zaman mevzun olabiliyormuyum yoksa bu geo.nun yerine ortak bşka ders vermiyorlar dimi ?
Fatih ingilizce 5-6 7-8 eklenecek seneye ortak ders olarak. Bunu çok tartıştık benim fikrim eklenecek yönünde.
Neden dersen biliyorsun ki,Geometriler yoktu pat diye ortak ders olacak koydular.
ve bir çok arkadaş bu yüzden bu yıl mezun olamadı.
Yani Yönetmelik ne derse onu yapmak zorundalar.
Canını dişine tak ve mezun olmak için cabala derim.
Neden dersen biliyorsun ki,Geometriler yoktu pat diye ortak ders olacak koydular.
ve bir çok arkadaş bu yüzden bu yıl mezun olamadı.
Yani Yönetmelik ne derse onu yapmak zorundalar.
Canını dişine tak ve mezun olmak için cabala derim.
- fatihsaki9
- Doktor
Walla doğru söylüyosun karahan kaç kişi bu geomtrler yüzünden mevzun olamıyor bu inglizceler kesin mi peki eklenmesi ? Kardeşim canımızı dişimizide taksak geometiden bişey anlamıyorum hadi anlamak istesemde süre çok az sınava diğer dersleri bir şekilde hallediceğime inanıyorum ben Allahın izniyle. O zaman hedef belli sınav gününe kadar aralıksız çalışmak yani en iyi şekilde bşka yapcak bişeyimiz yok bu durumda anlaşılan.
Kardeşim Allah yardım eder sen iste yeter. Kolay gelsin
- fatihsaki9
- Doktor
Sağolasın kardeşim tüm yardımların için. Allah bütün ek sınava girek olanlara yardım etsin başarılar herkse