ek sınav için bastıralım arkadaşlar

Her Konuda Tartışabilirsiniz
tuncayxn
Çırak

Re: ek sınav için bastıralım arkadaşlar

Mesaj gönderen tuncayxn » 13 Ağu 2010, 18:37

Bal10cuk yazdı:ben yerleşemedim ama sizler için maillere devam edicem ek yerleştirmeye kaldı işim çok yüksekten uçtum sanırım :(
çok teşekkürler arkadaşım ve diğer tüm arkadaşlar birlik olursak belki bir şansımız olur ama susarsak bunlar bizi istediği gibi evirip çevirirler. bizde bu memleketin öğrencisiyiz bize yapılan tüm haksızlıklara ramen

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 13 Ağu 2010, 20:54

tuncayxn yazdı:
emrahk yazdı:Zaten bu 3. dönem sınavını ağustosta yapan zihniyet bizleri düşünmüyor demektir onlar üniversite kayıt tarihlerini hepimizden önce biliyorlar, ne diye Temmuda yapmadılar ki sınavı..
biz hep mağdur olmaya mahkumuz. 4 senelik sistem bizi buldu, geo 1-2 zorunlu dersleri bize patladı, yanlış zamanda sınav tarihleri bize yapıldı, her şey bizi buldu ne talihsiz bir dönem başvuru yapmışız okula. okulu bitirmek için her şey tamam diyorum hop geo1-2 zorunlu diyorlar bu haksızlık değil de nedir??
bende çok şanssız olduğumu düşünüyorum bütün saçmalıklar beni buldu 4 senelik sistemde başladım geolar bana denk geldi,tam ben YÖS sınavına girecem o sınavda kalktı bazen okumam hayırlı değilde mi bunlar beni buluyor diye düşünmüyor değilim okadar bıktımki hep sorun sorun...
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum

Scanner
Acemi

Mesaj gönderen Scanner » 13 Ağu 2010, 22:55

...
En son Scanner tarafından 14 Ağu 2010, 10:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

cikcikgribi
Uzman

Mesaj gönderen cikcikgribi » 14 Ağu 2010, 00:37

8 eylül mü :cry:

KARAHAN_
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen KARAHAN_ » 14 Ağu 2010, 00:46

Arkadaşlar siz onların 8 Eylül dediğine bakmayın..
Bilgilendirme amaçlı çalışıyorlar. Bende biz müdüre veya yardımcısına ulaşmalıyız.
Ne dersiniz?
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )

tuncayxn
Çırak

Mesaj gönderen tuncayxn » 16 Ağu 2010, 11:20

YaReN yazdı:
tuncayxn yazdı:
emrahk yazdı:Zaten bu 3. dönem sınavını ağustosta yapan zihniyet bizleri düşünmüyor demektir onlar üniversite kayıt tarihlerini hepimizden önce biliyorlar, ne diye Temmuda yapmadılar ki sınavı..
biz hep mağdur olmaya mahkumuz. 4 senelik sistem bizi buldu, geo 1-2 zorunlu dersleri bize patladı, yanlış zamanda sınav tarihleri bize yapıldı, her şey bizi buldu ne talihsiz bir dönem başvuru yapmışız okula. okulu bitirmek için her şey tamam diyorum hop geo1-2 zorunlu diyorlar bu haksızlık değil de nedir??
bende çok şanssız olduğumu düşünüyorum bütün saçmalıklar beni buldu 4 senelik sistemde başladım geolar bana denk geldi,tam ben YÖS sınavına girecem o sınavda kalktı bazen okumam hayırlı değilde mi bunlar beni buluyor diye düşünmüyor değilim okadar bıktımki hep sorun sorun...
evet katılıyorum sanırım okumamız hayra alamet değil :lol:

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 16 Ağu 2010, 14:43

sınavların açıklanması 8 eylüle kalmayacak merak etmeyin müdür beyde erken açıklayacağız dedi yalan söylemiyorya sanki açıklayacaklar heraldeki öyle dedi.
Ben toplu açık lise müdürlüğüne gidelim dedim ama Ankara'da olupta gelecek biri bulamadım kendim gittim eğer gelecek olan varsa tekrar giderim ben

Feza
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Feza » 16 Ağu 2010, 17:18

Benim ek-sınava ihtiyacım kalmadı inşallah ama Ankara'da olsaydım gelirdim,hatta imkanım olsaydı İstanbul'da olmama rağmen gelirdim.
Herhangi bir protesto olayında ben varım,hakkımızı aramak bizim hakkımız,kimsenin bizi mağdur etmeye hakkı yok...
Bütün liseler gurur tablomuz diye üniversiteye yerleşen öğrencilerini açıklıyorlar,bizim lisemizde üniversite kazanmak o kadar kolay değil ama kazananları kimse tınlamıyor bile,bizimle gurur duyan kimse yok ki kardeşim...Bırak gurur duymayı öğrenci eksilmesin diye kurulmuş bir sistem sanki bu...
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...

tuncayxn
Çırak

Mesaj gönderen tuncayxn » 17 Ağu 2010, 09:03

YaReN yazdı:sınavların açıklanması 8 eylüle kalmayacak merak etmeyin müdür beyde erken açıklayacağız dedi yalan söylemiyorya sanki açıklayacaklar heraldeki öyle dedi.
Ben toplu açık lise müdürlüğüne gidelim dedim ama Ankara'da olupta gelecek biri bulamadım kendim gittim eğer gelecek olan varsa tekrar giderim ben
ankarada olsaydım o müdür benden çook çekerdi :mrgreen:
şimdilik avcılar halk eğitim merkezindeki yetkililer çekiyor benden :D

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 17 Ağu 2010, 09:29

Arkadaşlar ek sınav için sınav olabilecek 2 hafta var biri 28-29 Ağustos diğeri 3-4 eylül.
Telefon açıp 28-29 Ağustosta yapmalarını söyleyelim çünkü 3-4 eylül bir çok üniversitenin kesin kayıtları için geç oluyor 5 yada 6 Eylüldede açıklanması sürerbaya geç oluyor.müdür bey 7 eylüle kadar diye hesaplıyor sınav zamanını ama her fakülte 7 eylüle kadar değil 31Ağustostan 7 Eylüle kadar her fakültenin ki farklı bir günde kayıtlar için sadece 1 gün veriliyor her fakülteye ayrı ayrı yani.Bunu Telefonla bildirelim Osman Özdemir'e ulaşmaya çalışın yada çağrı merkezine bunu bildirin onlar Müdür beye iletsinler 7 eylüle kadar düşünmemelerini bazı ünilerin kayıtlarının erken olduğunu müdür beye iletmelerini isteyelim,ben kendimde gideceğim görüşmeye ama çoğunluğa bakıyorlar tek benle olmaz sizlerde gelemiyorsanız telefonla bildirin lütfen az zaman kaldı

KARAHAN_
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen KARAHAN_ » 17 Ağu 2010, 20:37

Arkadaşlar ek sınavın bir geçmişine bakalım..
2009
8-9 ağustos
1. ek sınav yapılmış
29 ağustosta 2. ek sınav yapılmış ( 1 eylülde sonuçlar açıklanmış)
en ilginç ek sınavda eylülde
10 eylül başvuru
27 eylül sınav
28 eylül sonuçlar

bunların toplamı 3 ek sınav eder peki geçen yıl ünv. kayıt tarihleri bu yıl olduğu gibi değilmiydi..
öyleydi diyelim eylülde ek sınav olmuş, değildi diyelim neden eylülde ek sınav oldu..
bende geçen yıl ek sınavların olmasının nedeni 3 yıllıkları mezun etmekti.
Benim ek sınav için umudum açık liseden .den yana yok ama Allah'tan umut kesilmez..
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )

tuncayxn
Çırak

Mesaj gönderen tuncayxn » 25 Ağu 2010, 08:45

evet arkadaşlar çok çabaladık ve sonunda ek sınav hakkını kazandık herkese teşekkür eder ve başarılar dilerim ama şimdi biz ankarada nerden buluruz bu okulu nasıl yaparız bilmiyorum ayın 3 ünde saat 18:00 da istanbul da olmam gerekiyor. ankara lılardan yardım bekliyorum :))

Neff
Çırak

Mesaj gönderen Neff » 25 Ağu 2010, 20:17

ayn kardeşim ya bende kocaeliden gelicem please ankaralılar :D
Tek Bir Yaşam,Tek Bir Şans

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön