İstanbul- (Başakşehir)
Dönemini yazmadığın için yazdıklarına cevap vermek gerekirse 158 kredi ile 'Ek sınava' girme hakkın yok.Darbaz34 yazdı:Benim kredim 3.dönem açıklanmış hali 158 ortak 82 alan ben ek sınava girebiliyormuyum lütfen yardım.
Toplam 10 aol 8KARAHAN_ yazdı:Dönemini yazmadığın için yazdıklarına cevap vermek gerekirse 158 kredi ile 'Ek sınava' girme hakkın yok.Darbaz34 yazdı:Benim kredim 3.dönem açıklanmış hali 158 ortak 82 alan ben ek sınava girebiliyormuyum lütfen yardım.
''Öğrenci Girişi'' yaparak '' Öğrenci Genel Bilgileri'' kısmında '' Ek Sınav Hakkı'' kısmında Ek sınav şartları taşıyıp taşımadığını öğrenebilirsin.
Darbaz dönemin tutuyor ama kredilerin tutmuyor. yani katılamazsın. Fakar sen yine dediğim şekilde siteden bakmayı unutma.Darbaz34 yazdı:Toplam 10 aol 8KARAHAN_ yazdı:Dönemini yazmadığın için yazdıklarına cevap vermek gerekirse 158 kredi ile 'Ek sınava' girme hakkın yok.Darbaz34 yazdı:Benim kredim 3.dönem açıklanmış hali 158 ortak 82 alan ben ek sınava girebiliyormuyum lütfen yardım.
''Öğrenci Girişi'' yaparak '' Öğrenci Genel Bilgileri'' kısmında '' Ek Sınav Hakkı'' kısmında Ek sınav şartları taşıyıp taşımadığını öğrenebilirsin.