EK SINAV İSTEYENLER

Her Konuda Tartışabilirsiniz
gülyeter
Uzman Doktor

Re: EK SINAV İSTEYENLER

Mesaj gönderen gülyeter » 29 Ağu 2010, 16:40

yüregir ilcesi ama katılamiycam bu sınava :roll:

Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 29 Ağu 2010, 21:21

gülyeter neden girmiyeceksin Ankara'da olacak diye mi yoksa başka neden mi var?üzüldüm girememene okadar uğraştık ek sınav yapılsın diye :(
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum

erman90

Mesaj gönderen erman90 » 30 Ağu 2010, 05:27

YaReN yazdı:gülyeter neden girmiyeceksin Ankara'da olacak diye mi yoksa başka neden mi var?üzüldüm girememene okadar uğraştık ek sınav yapılsın diye :(
:( :( :( :( :( :( :(

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 30 Ağu 2010, 14:58

Banada bide saçma gelen şu var arakadaşlar kredim eksik zorunlu dersin geo 2 ki sadece seçmeli seçmem lazım seçmeli derslere baktığımda bu arada sözleim hepsi sayısal dersler ya resmen aralarında 44-5 tane sözle ers seçebildim geri kalanınıda önceden girdiğim ortak dersleri seçtim yapcak bşka bişeyim yok yani

KARAHAN_
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen KARAHAN_ » 30 Ağu 2010, 15:29

fatihsaki9 yazdı:Banada bide saçma gelen şu var arakadaşlar kredim eksik zorunlu dersin geo 2 ki sadece seçmeli seçmem lazım seçmeli derslere baktığımda bu arada sözleim hepsi sayısal dersler ya resmen aralarında 44-5 tane sözle ers seçebildim geri kalanınıda önceden girdiğim ortak dersleri seçtim yapcak bşka bişeyim yok yani
Banada kalırsa bu ek sınavın yapılış şekli hepten saçma.
Önceden il merkezlerinde yaparlardı, sonra ankarada olurdu.
şimdi sadece geometri veya başka bir ders yüzünden kalk Ankaraya git. zaten başarılı olamadığın bir ders nolcak cevaplarımı verecekler.
Yoksa Başkent'i görüp gerimi geleceğiz.

vardıya şöyle bir marş; Ankara ankara güzel ankara, seni görmek ister her bahtı kara. ...
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 30 Ağu 2010, 15:39

bulduk bulandırmayalım bence yaptılarya ona şükredelim:) ek sınav herzaman Ankara'da yapılıyordu çünkü acil sınav okunup yetişmesi lazım her ilde yapılsa toplanması fln uzun sürüyor.

ertugrul_brs

Mesaj gönderen ertugrul_brs » 30 Ağu 2010, 16:15

walla bu olay cidden sacma ben geometri 1 dersi icin gidicem we 2 kere girdim bu ve kaldım tamamen mezun olabilmek icin kalmaya gidiyorum bu sınawa diplomayı alabilmek icin muaf olmam lazım üni kaydı 7 eylülde bitiyor bakalım nasıl yapıcaz merakla bekliyorum

AndreyArshavin
Çırak

Mesaj gönderen AndreyArshavin » 30 Ağu 2010, 16:48

Arkadaşlar bu sınav yeri falan ne zaman belli olcak?

Benim ekranda hala 3.dönem sınav sonuçları yazıyor.

KARAHAN_
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen KARAHAN_ » 30 Ağu 2010, 17:39

YaReN yazdı:bulduk bulandırmayalım bence yaptılarya ona şükredelim:) ek sınav herzaman Ankara'da yapılıyordu çünkü acil sınav okunup yetişmesi lazım her ilde yapılsa toplanması fln uzun sürüyor.
1) Ek Sınav tarihleri/yerleri:

8-9 Ağustos 2009 tarihinde Sınavlar sadece 81 il merkezlerinde 4 oturumda yapılacaktır.
16-17 Ağustos 2008 tarihinde 81 il merkezinde ek sınav yapılacaktır.
26-27 Ağustos 2007 tarihlerinde ek sınav 81 il merkezinde yapılacak.
(Görüldüğü gibi son 3 yılın ilk ek sınavları 81 ilde yapılmış.)

2) ''bulduk bulandırmayalım bence yaptılarya ona şükredelim'' Bulandırmak değil amacım sadece şekli yönünden eleştirimi yazdım. Daha iyisini istemekte hakkımız diye düşünüyorum. Allah her daim şükr edenlerden eylesin.

3)2010-2011 iş takvimine baktınızmı bilmiyorum. III. Dönem sınavları 23-24 Temmuz'a alınmış. Biz Ağustos'ta girdik. Demekki buda bu yılki hatayı telafi etmek oluyor.
Eğitim hata kabul edermi..? Mayıstan Ağustos'a kadar bekledik. Şimdi Ünv. kaydı yaptırmak için mezun belgesi bekleyen yüzlerce öğrenci var. Bunlardan biride sizsiniz. Ya ek sınav sonunda bu belgeyi bu kısa sürede nasıl alacağız?
Üniversiteli olmak çokmu bize?

İşin yol/masraf kısmına girmiyorum.

Toplumun yaşam kalitesi sizin '' bulduk bulandırmayalım'' mantığıyla yükselmez. Lakin böyle de kalmaz.
En son KARAHAN_ tarafından 31 Ağu 2010, 00:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Ağu 2010, 19:34

Karahan'a katılıyorum; ve eğri oturup doğru konuşalım 6 Eylülde çıkma belgesi verilmeye başlanacak, kaç arkadaş 6 Eylül günü Ankara'da olacak? Peki Ankara'da oldunuz diyelim 7 Eylül olan Üniversite son kayıt gününe kadar Ankara'dan yola çıkıp hangi arada kazanılan üniversitenin Rektörlüğüne gidilip kayıt yapılacak bunun için baya mekik dokunacak gibi ve herkesin durumu müsait olmayabilir 6 Eylülde Ankara'da olamayıp çıkma belgesi alamayanların Üniversite hayalleri ne olacak?...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Feza
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Feza » 30 Ağu 2010, 19:59

Acaba bastırsak üniversite kayıtları için geçerli olacak geçici bir belgeyi Halk Eğitimden ya da Milli Eğitimden temin etmemizi sağlayamazlar mı?Sonuçta bunlar birbirinden bağımsız kurumlar olmadığı gibi,birbirinden çok da bağımsız hareket etmiyorlar.
Mağdur olmayalım diye ek-sınav çıkardılar sağolsunlar ama sonradan "Peh ne işmize yaradı" diye düşündürmezler inşallah...
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 30 Ağu 2010, 22:38

Abi ne dersek diyelim bu eğitim anlayışında olan yine biz öğrencilere oluyor her konuda Karahan arkadaşımızn tüm dediklerine katılıyorum Yazık ya olan bize oluyor hep...

gülyeter
Uzman Doktor

Mesaj gönderen gülyeter » 31 Ağu 2010, 15:34

YaReN yazdı:gülyeter neden girmiyeceksin Ankara'da olacak diye mi yoksa başka neden mi var?üzüldüm girememene okadar uğraştık ek sınav yapılsın diye :(
üniv retcihim kabul edilmedi ek tercih yaparm diye dusundum ama 4 tane ne kadar ugrassanda veremeyecegim sayısal dersim var burdan ankaralara degmiyor yani
Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011

AndreyArshavin
Çırak

Mesaj gönderen AndreyArshavin » 01 Eyl 2010, 03:13

AndreyArshavin yazdı:Arkadaşlar bu sınav yeri falan ne zaman belli olcak?

Benim ekranda hala 3.dönem sınav sonuçları yazıyor.

Arkadaşlar bilgisi olan varmı?

YaReN
Doktor

Mesaj gönderen YaReN » 01 Eyl 2010, 09:29

sınav yerleri açıklandı arkadaşlar eğer sizde hala yoksa çağrı merkezini arayın.

Kilitli

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön