Ankaraya giden trenler ve saatleri

boğaziçi ve anadolu ekspresleri tam:25TL İndirimli : 20 TLfatihsaki9 yazdı:Tren fiyatları nasıl arkadaşlar ?
Sınav yeri belli değil sadece bildigim ankara/yenimahallede olucagıertugrul_brs yazdı:beyler ben anlamadım burda herkes sınaw yeri yazmıs durmus bende daha sade genel bilgilerde sınaw yeri ankara yeni mahalle dior sizin nasıl belli oldu kayıt yenileme yazıyor bende durumu aktif dio kayıt yenilememmi lazım anlayamadım ek sınaw baswurumu yaptım ama dediklerinizi acıklayabilcek warnı
tuceeE yazdı:Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Ankara'ya trenle gidicem,trenden indikten sonra yenimahalleye gitmek için ne yapmam lazım nasıl gidilir.İlk defa gidiyorum Ankara'ya bu yüzden çok panik haldeyim
5ondurak yazdı:fatihsaki9 yazdı:Tren fiyatları nasıl arkadaşlar ?
boğaziçi ve anadolu ekspresleri tam:25TL İndirimli : 20 TL
Gel Fatih Fatih Ekspresefatihsaki9 yazdı:Benimde yolculuk için aslında düşüncem dedim yataklı gideyim dedim ense yaparak ankaraya kadarense yapmanın tek kişilik bedeli 80 tl olduğu öğrenince vazgeçtim
otobüsle gideyim dedim yarın biletimi almaya gitcem akşam iftardan snra 10 gibi de döneyim diyorum istanbulu sınavdan snra biraz takılırım diyorum ankarada iftarıda yapar dönerim geri
Ya içimize kurt düşürme5ondurak yazdı:arkadaslar yalnız trenin saatine fazla güvenmeyin trenle biçok kez seyehat yapan biri olarak söylüyorum suana kadar hiç biletin üstünde yazan varıs saatinde orda olmadım
ben boğaziçi ekspresiyle perşembe öğlen 13:00da gitmeyi planlıyorum akrabada kalıcam ankarada tanıdıgı falan olmayan arkadaslar trene persembe geceden bilet almanızı önermem nolur nolmaz