ANKARA YOLCULARI

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
5ondurak

Re: ANKARA YOLCULARI

Mesaj gönderen 5ondurak » 31 Ağu 2010, 00:43

ama öyle dostum genelde konyaya giderim trenle örneğin varıs saati 15:00 yazıyorsa hiç 15de orda olmadım ya 16da ya 16:30 hep öyle oldu :) ama ankaraya gitmedim hiç belki bu trenler rötar yapmaz ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım bu her zaman yaşadıgım olay o yüzden bilgilendirmek istedim dostum :)

cikcikgribi
Uzman

Mesaj gönderen cikcikgribi » 31 Ağu 2010, 02:04

fatihsaki9 yazdı:Benimde yolculuk için aslında düşüncem dedim yataklı gideyim dedim ense yaparak ankaraya kadar :D ense yapmanın tek kişilik bedeli 80 tl olduğu öğrenince vazgeçtim :D otobüsle gideyim dedim yarın biletimi almaya gitcem akşam iftardan snra 10 gibi de döneyim diyorum istanbulu sınavdan snra biraz takılırım diyorum ankarada iftarıda yapar dönerim geri
bende öyle dedim iftarı ankarada açarım gezerim falan ama tek başıma tadı çıkmaz heralde dedim bilmiyorum zaten. merkeze yakınsa gideceğimiz yer belki buluruz bişeyler :D

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 31 Ağu 2010, 09:01

Panik yapmayın ,Ankara İstanbulun yanında Köy gibidir..istadiğniz heryeri bulursunuz.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 31 Ağu 2010, 10:06

cikcikgribi yazdı:
fatihsaki9 yazdı:Benimde yolculuk için aslında düşüncem dedim yataklı gideyim dedim ense yaparak ankaraya kadar :D ense yapmanın tek kişilik bedeli 80 tl olduğu öğrenince vazgeçtim :D otobüsle gideyim dedim yarın biletimi almaya gitcem akşam iftardan snra 10 gibi de döneyim diyorum istanbulu sınavdan snra biraz takılırım diyorum ankarada iftarıda yapar dönerim geri
bende öyle dedim iftarı ankarada açarım gezerim falan ama tek başıma tadı çıkmaz heralde dedim bilmiyorum zaten. merkeze yakınsa gideceğimiz yer belki buluruz bişeyler :D

Neden olmasın :D

Oraya kadar digip görüşmemek ayıp yani :D

okanseymen

Mesaj gönderen okanseymen » 31 Ağu 2010, 14:12

korkutmayın yahu trenle gidicem bende şimdi ya yetişemezsem korkusu aldı,bilette tahmini varış saati 7:23 diyo en fazla 1 saat daha uzun sürse 8:30 gibi inmiş oluruz,yani umarım :shock:

Kullanıcı avatarı
5ondurak

Mesaj gönderen 5ondurak » 31 Ağu 2010, 18:08

okanseymen yazdı:korkutmayın yahu trenle gidicem bende şimdi ya yetişemezsem korkusu aldı,bilette tahmini varış saati 7:23 diyo en fazla 1 saat daha uzun sürse 8:30 gibi inmiş oluruz,yani umarım :shock:
en fazla okadar gecikme olur zaten dostum oda olursa umarım hiç olmaz

cikcikgribi
Uzman

Mesaj gönderen cikcikgribi » 31 Ağu 2010, 19:28

bugün rüyamda ankaraya sınava gitmişiz. orda buluşcaz okul bahçesinde. buluşcaz da nasıl buluşcaz.. ben önceden buraya yazıyorum. birbirimizi tanımak için okul bahçesinde duvara yaslanıp ayaklarımızı da kaldırcaz duvara koyucaz. birbirimizi öyle tanıcaz. sonra okula gidiyorum. bakıyorum bahçede herkes ayağını kaldırmış duvara koymuş. :D bende bi tarafa geçip ayağımı duvara koyuyorum. sonra herkes başıma toplanıyo konuşuyoruz falan :lol: :lol:

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 31 Ağu 2010, 22:29

cikcikgribi yazdı:bugün rüyamda ankaraya sınava gitmişiz. orda buluşcaz okul bahçesinde. buluşcaz da nasıl buluşcaz.. ben önceden buraya yazıyorum. birbirimizi tanımak için okul bahçesinde duvara yaslanıp ayaklarımızı da kaldırcaz duvara koyucaz. birbirimizi öyle tanıcaz. sonra okula gidiyorum. bakıyorum bahçede herkes ayağını kaldırmış duvara koymuş. :D bende bi tarafa geçip ayağımı duvara koyuyorum. sonra herkes başıma toplanıyo konuşuyoruz falan :lol: :lol:

Alemsin yaa :lol: :lol: çok güzel bir rüyaymış :D

Feza
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Feza » 01 Eyl 2010, 20:21

cikcikgribi yazdı:bugün rüyamda ankaraya sınava gitmişiz. orda buluşcaz okul bahçesinde. buluşcaz da nasıl buluşcaz.. ben önceden buraya yazıyorum. birbirimizi tanımak için okul bahçesinde duvara yaslanıp ayaklarımızı da kaldırcaz duvara koyucaz. birbirimizi öyle tanıcaz. sonra okula gidiyorum. bakıyorum bahçede herkes ayağını kaldırmış duvara koymuş. :D bende bi tarafa geçip ayağımı duvara koyuyorum. sonra herkes başıma toplanıyo konuşuyoruz falan :lol: :lol:
Ya benim kızkardeşim çok acayip rüyalar görür ama itiraf ve kabul ediyorum(eminim o da kabul ederdi)bu onunkilerden daha acayip... :lol:
Benim her zaman gülesim vardır ama deyim yerini bulsun diye hiç gülesim yoktu diyeceğim.
Allah hayır etsin ve seni de hep güldürsün inşaallah... :lol:
Ay şu ayak kaldırma meselesini her hatırladığımda güleceğim sanırım.Allah toplum içinde hatırlatmasın... :lol:
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön