bende öyle dedim iftarı ankarada açarım gezerim falan ama tek başıma tadı çıkmaz heralde dedim bilmiyorum zaten. merkeze yakınsa gideceğimiz yer belki buluruz bişeylerfatihsaki9 yazdı:Benimde yolculuk için aslında düşüncem dedim yataklı gideyim dedim ense yaparak ankaraya kadarense yapmanın tek kişilik bedeli 80 tl olduğu öğrenince vazgeçtim
otobüsle gideyim dedim yarın biletimi almaya gitcem akşam iftardan snra 10 gibi de döneyim diyorum istanbulu sınavdan snra biraz takılırım diyorum ankarada iftarıda yapar dönerim geri
cikcikgribi yazdı:bende öyle dedim iftarı ankarada açarım gezerim falan ama tek başıma tadı çıkmaz heralde dedim bilmiyorum zaten. merkeze yakınsa gideceğimiz yer belki buluruz bişeylerfatihsaki9 yazdı:Benimde yolculuk için aslında düşüncem dedim yataklı gideyim dedim ense yaparak ankaraya kadarense yapmanın tek kişilik bedeli 80 tl olduğu öğrenince vazgeçtim
otobüsle gideyim dedim yarın biletimi almaya gitcem akşam iftardan snra 10 gibi de döneyim diyorum istanbulu sınavdan snra biraz takılırım diyorum ankarada iftarıda yapar dönerim geri
en fazla okadar gecikme olur zaten dostum oda olursa umarım hiç olmazokanseymen yazdı:korkutmayın yahu trenle gidicem bende şimdi ya yetişemezsem korkusu aldı,bilette tahmini varış saati 7:23 diyo en fazla 1 saat daha uzun sürse 8:30 gibi inmiş oluruz,yani umarım![]()
cikcikgribi yazdı:bugün rüyamda ankaraya sınava gitmişiz. orda buluşcaz okul bahçesinde. buluşcaz da nasıl buluşcaz.. ben önceden buraya yazıyorum. birbirimizi tanımak için okul bahçesinde duvara yaslanıp ayaklarımızı da kaldırcaz duvara koyucaz. birbirimizi öyle tanıcaz. sonra okula gidiyorum. bakıyorum bahçede herkes ayağını kaldırmış duvara koymuş.bende bi tarafa geçip ayağımı duvara koyuyorum. sonra herkes başıma toplanıyo konuşuyoruz falan
![]()
Ya benim kızkardeşim çok acayip rüyalar görür ama itiraf ve kabul ediyorum(eminim o da kabul ederdi)bu onunkilerden daha acayip...cikcikgribi yazdı:bugün rüyamda ankaraya sınava gitmişiz. orda buluşcaz okul bahçesinde. buluşcaz da nasıl buluşcaz.. ben önceden buraya yazıyorum. birbirimizi tanımak için okul bahçesinde duvara yaslanıp ayaklarımızı da kaldırcaz duvara koyucaz. birbirimizi öyle tanıcaz. sonra okula gidiyorum. bakıyorum bahçede herkes ayağını kaldırmış duvara koymuş.bende bi tarafa geçip ayağımı duvara koyuyorum. sonra herkes başıma toplanıyo konuşuyoruz falan
![]()