2010 ÖSYS DE KAZANANLAR
Re: 2010 ÖSYS DE KAZANANLAR
kırklaleli üni. lüleburgaz myo. bilgisayar prog.
İnsanlar göründükleri gibi olmalıdır. Eğer değillerse hiç görünmesinler daha iyi.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema-TV
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
ckurt kardeşim tebrik ederimckurt yazdı:Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema-TV

tabiki diğer kazanan arkadaşlarımıda tebrik ederim darısı bizimde başımıza inş.
nihayet mezun
diploma puanı:74,25

teşekkürler 

-
- Yardımcı Uzman
Selçuk Universitesi Hukuk Fakültesi Adalet Myo
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Merhaba arkadaşlar herkezi tebrik ederim ve başarılar.Dershane desteği aldınızmı?Yada evdemi hazırlandınız?Bu yıl bende hazırlanıcam karar veremedim ne yapacağıma bilgi verebilirmisiniz?
En son lavinya tarafından 06 Eyl 2010, 11:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
dershaneye git ve hiç kendinin kasma aol li'yim diye.... hatta gerekiyorsa söyleme bile x liseden mezunum de.... Mesela Benim okulu kazanana kadar kimse bilmedi......
Neden sorunmu oluyo dışlama gibi mesela hani aol lü oldumuz için? Yoksa kendimizi motive açısından mı arkadaşım? Teşekkürler bu arada cvp için 

ckurt yazdı:dershaneye git ve hiç kendinin kasma aol li'yim diye.... hatta gerekiyorsa söyleme bile x liseden mezunum de.... Mesela Benim okulu kazanana kadar kimse bilmedi......
Ne alakası var ckurt niye soylemesin ki ... Sen seninle aynı puanı yapan orgun egitim mezunlarından kat be kat daha basarılısın ovunmen lazım bence...
tabi ki övünmek gerek.... ben bir deneme sınavına kadar oyle yapayım dedım. Daha sonra deneme sınavlarında başarı gelınce acaba soylesem mı falan dedım.... sonra bosver ya sonuçlar açıklanınca soylerım supriz olur dedım.... Gizleme konusu istege bağlı... Dışlama olabiliyor.... Ben öğretmenlerın bir meslek liseliyi dısladıgını gördum o yuzden boyle bır tutuma gırdım....
iyi taktikmiş tebriklerckurt yazdı:tabi ki övünmek gerek.... ben bir deneme sınavına kadar oyle yapayım dedım. Daha sonra deneme sınavlarında başarı gelınce acaba soylesem mı falan dedım.... sonra bosver ya sonuçlar açıklanınca soylerım supriz olur dedım.... Gizleme konusu istege bağlı... Dışlama olabiliyor.... Ben öğretmenlerın bir meslek liseliyi dısladıgını gördum o yuzden boyle bır tutuma gırdım....
sitede üniversiteyi kazandık ek sınav isteriz diyen bir çok kişi vardı neden nereyi kazandıklarını yazmıyorlar anlamadım.
İyi fikir ama öğretmenlerin tavrı beni üzdü.
Karışdım 

hiç karışmana gerek yok paranı ver işine bak.... ben sadece gördugmu soyledım.....
PEKİ ARKADAŞIM TŞK.