öss ye ne zaman gireblcemm (: :D :d
-
- Çırak
Re: öss ye ne zaman gireblcemm (: :D :d
önümüzdeki dönem dönemin 8 olacak başvuru yapabılırsın ÖSSYE ama önümüzdeki dönem girdigin her dersi vermen kredi alman lazım ancak mezun olursun kredi az hatta ek sınavada girmen lazım hepsinden yüksek kredi alman lazım
-
- Çırak
Olursun her girdigin sınavlardan full çek dil ve anlatımı muhakkak geç
-
- Çırak
Kredi ve dönem bilgilerin böyleyse olursun ama zor bir durum çok çalışman lazım kaç tane ortak dersin var şuanda?
-
- Çırak
Mezun olduktan sonra diplomayı alıcaksın
-
- Çırak
Gidemiyeceksin Ben Mezun Oldum Bak Şu Sayfayı Görmen lazım mezun olman için
En son blackeagle tarafından 06 Eyl 2010, 13:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Çırak

En son blackeagle tarafından 06 Eyl 2010, 13:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Çırak
Lan Bana Artislik Yapma
Seni Düz Liseye Göre Anlattım Meslek i anlatsam Yapamazsın Bile Stajı Yüzyüze Egitimi Çooook ZORRRRRRRRRRRRRRRRRR

-
- Çırak
Girersin diyorum ya bana öğrenci nonla şifreni özel mesajla atarmısın bakmam lazım
-
- Çırak
offffyok ya diyorsun yardım olmaya calısıyorum sanki bir şey yapabilicem oradan kolay gelsin sana
-
- Çırak
alanın ne genel kültürmü ortak derslerin kaç tane ?
-
- Çırak
iyi onları bitir ortak dersleri 192 krediye ulaş alan derslerindende 80 krediyi topla mezun olursun
-
- Çırak
Kredin mezun olmaya yakınsa başvuru yapabılırsın
Bence toplamda 7 dönemde 81 kredi alabilmişsen,önümüzdeki 3 dönemde bunun iki katından daha fazla kredi alman çok zor görünüyor,bütün sınavlardan full 30 çekersen bile ek-sınava ihtiyacın olacak,seneye olabilecek bir ek-sınavla birlikte de mezun olabilme ihtimalin var ama gerçeği söylemek gerekirse bence ÖSS'ye başvurma.Ha olur da mezun olsan bile,bir sonraki sene AÖL'den,derslerinden kurtulmuş olarak,rahat kafayla üniversite sınavına hazırlanırsın.
Hem iyi puan alırsan,tercih de yaparsan,mezun olamayınca boşa gider,bir dahaki sene de puanın kırılır...
Kısaca ÖSS'ye 2011'de değil,2012'de rahatlıkla girebilirsin...
Hem iyi puan alırsan,tercih de yaparsan,mezun olamayınca boşa gider,bir dahaki sene de puanın kırılır...
Kısaca ÖSS'ye 2011'de değil,2012'de rahatlıkla girebilirsin...
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...
merhaba arkadaşlar benim bölümüm sosyal bilimler alanı dönem 7 okuduğu dönem 7 toplam kredi 99 alan 57 sizce bu sene ygs ye başvurabilrmiyim acaba
2011 deki III. dönem sınavıda dahil seçtiğin bütün derslerinden başarılı olarak 30 kredi alman gerek.alper03 yazdı:merhaba arkadaşlar benim bölümüm sosyal bilimler alanı dönem 7 okuduğu dönem 7 toplam kredi 99 alan 57 sizce bu sene ygs ye başvurabilrmiyim acaba
Geriye 3 kredin kalıyor unuda açılacak ek sınavda tamamlayabilirsin.
Fakat şöyle bir ortalama yaparsak senin bundan önceki sınavlarda yaklaşık 14 kredilik ders başarmışsın.
Açıkcası YGS sınavına katılıp katılmamak sana kalmış.
Foruma yazdığın için cevap vermek gerekirse 2012 deki YGS'ye başvurman daha mantıklı olur.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )