Kimse geometrileri tek girişte geçemedi mi?
Re: Kimse geometrileri tek girişte geçemedi mi?
Kendi adıma söyliyeyim ki 40 puan ile kaldım.
20 alsam üzülmezdim
geo 1 rahat 2 biraz kasdı beni.Çalışdım bir şey anlamadığımı zannetmişdim ama anlamışım birazda olsa kıl payı kaçırdım.

-
- Acemi
ben geo 1' i 2. girişte geçtm geo 2 yide 2 giriştir geçemiyorum 201 kredim 108 de alan kredim var tek ders yüzübden mezun olamıyorum
Ben hepsinden geçtim fakat bölümüm zaten fen ,ondan herhalde.Geo 8 dahil 8 geometriye girdim.Analitik Geo 1den de geçtim ama Ana Geo 2'den kaldım.
Muaf oldum neyse ki. 

''Eğer bir işi bir kişi yapabiliyorsa,onu herkes yapabilir!''
ben geolardan ilk girişte = geo-1_65 geo-2_40 aldım.6 soru dairelerden 3 soru vektörlerden yaptım. katı cisimleri ve vektörlerin ileri ünitelerini kafam almadığı için salladım kesin geçerim diye hesaplarken dairelerden 1 yanlış yapmışım ve 11 tane salladığım sorudan biri bile tutmamış. 11 sorunun hepsini c yapsam 70 alıyordum fazla güven iyi değilmiş burnum sürttü:) bir soru yüzünden kalınca yıkıldım. bu sefer girdiğimde 6 tane dairelerden olan soruları yaptım gerisini c işaretledim 45 almışım
sonunda mezunum 

-
Ben geometrileri salladım birisinden geçmişim birisinden de 40 ta kalmışım az daha kuvvetli sallıyaymışım yılın öğrencisi olurum heralde millet çalışarak geçemiyor ben sallamayla geçecektim
- fatihsaki9
- Doktor
Geomtri 1 ilk sınavda salladım 45 almışım geomtri 2 de ise ilk sınav olmadı 25 le kaldım ek sınav en çok korkutuğum dersdi kurtulmak istiyodum artık bu dersten bu sefer sağlam salladım ve 55 almışım
ama eksik 6 kredi kaldığı için mevzun olamadım

-
- Doktor
ben geçtim..bilmiyorum geo mat fizik bana daha kolay geliyorlar...sözele göre..
Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
ben hepsini geçtim ama en son geo 7 ye çalışamadım pek kıl payı kaçırdım fen dersleri arasında geometri kolay geliyor bana.
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
bnde geomtri1 den gçdimde geomtri2den grcem ve konuları blmiyorummmm bilen vrmı?