2.EK SINAV
Re: 2.EK SINAV
arkadaslar ısrar edelimde 10 kredilik olsun hiçyoktan işimize yarasın maillere lütfen yazalım arkadslar tek ders olmaz geldimize degmez yine ankarada mı olacak acaba keşke her ilde olsa her dakika ankara zor oluyor ..... hadin maile telefona devaamm...
-
- Uzman
geçen sene sanırım 13 kredilik mi ne son ek sınav yapmışlardı ? bu sene de öyle yapsınlar. her sene uygulasınlar işte..
-
- Acemi
işteeee buuuu beee ek sınavv
12 kredilik hemde e-mail atan atmıyan herkeze tesekkurler 

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 90
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 90
Aynen, teşekkürler herkese. Ve evet, 12 kredilik... ben de şaşırdım.bunedoktor yazdı:işteeee buuuu beee ek sınavv12 kredilik hemde e-mail atan atmıyan herkeze tesekkurler
arkadaşlar herkese hayırlı ugurlu olsun ek sınavımız cıktı. 

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
AOL KREDİ : 222
AOL Alan Kredi : 88
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 67,46
seneye de olur inşallah bu ek sınavlar hayırlı olsun şimdiden.
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
BASKILAR BIZI YILDIRAMAZ
sonunda herkesin istediği de oldu
En son mervese tarafından 16 Eyl 2010, 22:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
yine ankarada yapmıslar ya
tamda 12krediye ihtiyacım var ama gitmem çok zor

bence eğer geçebilceğine inanıyorsan gel derim boşu boşuna bir seneni yakma5ondurak yazdı:yine ankarada yapmıslar yatamda 12krediye ihtiyacım var ama gitmem çok zor
bundan önceki ek sınava geldim fazla bi kredi alamadım bundada alamam gibime geliyor çalısmadan olmuyormervese yazdı:bence eğer geçebilceğine inanıyorsan gel derim boşu boşuna bir seneni yakma5ondurak yazdı:yine ankarada yapmıslar yatamda 12krediye ihtiyacım var ama gitmem çok zor
- fatihsaki9
- Doktor
Ya halen şaşkınlık içersindeyim arkadaşlar inanamıyorum ümit etmedğim umutların bittiği 2.ek sınav bize tanında yaa işte buuuuuuuu yaaaaa işte buuuuuuu
Heycandan ne yapıcağımı bilemiyorum şoktayım bu durumda bende girebiliyorum dimi sınava ya
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Kredi : 186 Alan Kredi : 86

Heycandan ne yapıcağımı bilemiyorum şoktayım bu durumda bende girebiliyorum dimi sınava ya
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Kredi : 186 Alan Kredi : 86
Üniversite kayıtı vs gibi zaman kısıtlıyıcı bir konu yok.Herkes olduğu şehirde girsin sınavına.Masraf mı oluyor 20 değil 40 verelim o da mı olmadı 50 verelim.İşimizi gücümüzü bırakıp,6-7 saatlik yollarda per perişan milleti süründürerek sınav yapıyorlar.Tek şuçumuz okumak.Örgün eğitimde lisede neredeyse herkesi mezun ediyorlar,hertürlü kolaylık sağlanıyo.Ama biz bu ülkenin üvey evladı gibiyiz,sürekli sürgün,sürekli eziyet.Çok adamın ahını aldın meb,yatıcak yerin yok.
Geo 2 tek dersim kaldı.İki kere girdim bu kez girersem muaf olup mezun olucam.Ama geçen sefer gittim bu sefer gidecek durumda değilim ankaraya.
Geo 2 tek dersim kaldı.İki kere girdim bu kez girersem muaf olup mezun olucam.Ama geçen sefer gittim bu sefer gidecek durumda değilim ankaraya.
tamam güzel arkadslarda SÜRE AZ DERSLERİ YETİŞTİREMİYOZ ACABA GENE ESKİ SINAV SORULARINDAN MI HAZIRLARLAR BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI
arkadaşlar 1.eksınavın sorularını bulamadım ben.sınava girememiştim.nereden bulabilirim acaba bilgisi olan varmı?
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK