2.EK SINAV
-
- Doktor
Re: 2.EK SINAV
wuwwwwwwwww işte bu 

Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
-
- Doktor
evet başardık.: ) msj atan atmayan herkeze çok tşkler.. 

Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
-
- Uzman
kredim 179, 13 kredi lazım bana bitirmek için 1 krediyle kaçırdım öyle mi ??
-
- Doktor
cikcikgribi yazdı:kredim 179, 13 kredi lazım bana bitirmek için 1 krediyle kaçırdım öyle mi ??
evet = /
-
- Uzman
askerlikte vardı benim bu sınav çok iyi gelirdi ama zaten şans yok bende ya alıştım valla kaybetmeyeAsrım zenan yazdı:cikcikgribi yazdı:kredim 179, 13 kredi lazım bana bitirmek için 1 krediyle kaçırdım öyle mi ??
evet = /

-
- Doktor
cikcikgribi yazdı:askerlikte vardı benim bu sınav çok iyi gelirdi ama zaten şans yok bende ya alıştım valla kaybetmeyeAsrım zenan yazdı:cikcikgribi yazdı:kredim 179, 13 kredi lazım bana bitirmek için 1 krediyle kaçırdım öyle mi ??
evet = /
düşünmeyin öle.. : ) siz baştan böyle yaparsanız, tabiki kaybedilir..
Güçlü olun..ve başarıcağınıza inananın . . .
YILMADAN . .
kotu olmuş gercekten
Allah'ım şükürler olsun:) 11 kredim kalmıştı ve 1 tane zorunlu dersim vardı.onu muaf yapmam için büyük şans 

Bu siteyi çok geç de olsa bugün buldum çok şükür. Ek sınav için gayret gösteren herkese kendi adıma çok teşekkür ediyorum.
2. Ek sınav için ders seçeceğim ama bir problemim var arkadaşlar.
Alan kredisinden muaf olunca, seçmeli dersler alan kredisini arttırıyor mu??
Alanım Türkçe-Matemetik ,
Toplam Kredim : 199 Alan Kredim : 72
Bitirmem için 8 kredim kaldı. Şöyle bir durumum var;
Sistemin seçmem için bana önerdiği alan derslerinin tamamından muafım. Hepsi çok zor dersler
Muhtemelen seçsem bile geçemeyeceğim
Muaf olduğum için, seçmeli derslerden seçersem alan kredim artar mı? Yoksa muaf olsam bile alan kredimi arttırmak için ille de alan derslerinden mi seçmeliyim?
Ek sınav için ders seçme işleminin ne zamna bittiğini bilmiyorum ve bu konuyu bilmediğim için hala ders seçemedim. Panik durumdayım şu anda
Sistemin seçmem için bana önerdiği alan derslerinin tamamından muafım. Hepsi çok zor dersler

Muaf olduğum için, seçmeli derslerden seçersem alan kredim artar mı? Yoksa muaf olsam bile alan kredimi arttırmak için ille de alan derslerinden mi seçmeliyim?
Ek sınav için ders seçme işleminin ne zamna bittiğini bilmiyorum ve bu konuyu bilmediğim için hala ders seçemedim. Panik durumdayım şu anda

-
- Acemi
aolzede yazdı:Bu siteyi çok geç de olsa bugün buldum çok şükür. Ek sınav için gayret gösteren herkese kendi adıma çok teşekkür ediyorum.
Sistemin seçmem için bana önerdiği alan derslerinin tamamından muafım. Hepsi çok zor derslerMuhtemelen seçsem bile geçemeyeceğim
![]()
arkadaşım benim bildiklerime göre alan derslerinden seçmen gerekiyor alan kredisine ihtiyacın varsa sen bir an önce ders seçme işlemini tamamla bence her an kapanabilir seçme işlemi.Bide ankarayı arayıp sorabilirsin
0312 296 94 77 bu numaraya sorabilirsin ama çabuk ol ve sakin ol kardeş kolay gelsin
[/quote]infinitemadness1 yazdı:
arkadaşım benim bildiklerime göre alan derslerinden seçmen gerekiyor alan kredisine ihtiyacın varsa sen bir an önce ders seçme işlemini tamamla bence her an kapanabilir seçme işlemi.Bide ankarayı arayıp sorabilirsin
0312 296 94 77 bu numaraya sorabilirsin ama çabuk ol ve sakin ol kardeş kolay gelsin
Bu nerenin numarası? 336'lı bir numarayı ve başka bir kaç numarayı da aradım, bilgi verenler bilgi verip bir sanırım diyorlar

Gerçekten kafayı yiyeceğim. Bu siteyi buldum sınava girip de bu durumu yaşayanlar doğru bilgiyi verebilir diye, ama kimseden ses soluk gelmiyor.
İlgilenip de cevap yazdığın için çok çok teşekkür ederim.
-
- Acemi
aolzede yazdı:infinitemadness1 yazdı:
Bu nerenin numarası? 336'lı bir numarayı ve başka bir kaç numarayı da aradım, bilgi verenler bilgi verip bir sanırım diyorlar

Gerçekten kafayı yiyeceğim. Bu siteyi buldum sınava girip de bu durumu yaşayanlar doğru bilgiyi verebilir diye, ama kimseden ses soluk gelmiyor.
İlgilenip de cevap yazdığın için çok çok teşekkür ederim.[/quote]
ankara'nın numarası orası.Yani merkezin bende ek sınav için bugün kayıt yaptırdım bana bu numarayı verdiler yani rahatlıkla arayabilirsin ama düşürmek biraz zor oluyor.
Senin mezun olman için alan kredinin tamamlaman lazım alan derslerinden seç derslerini bide zorunlu derslerinden seç
infinitemadness1 yazdı:
ankara'nın numarası orası.Yani merkezin bende ek sınav için bugün kayıt yaptırdım bana bu numarayı verdiler yani rahatlıkla arayabilirsin ama düşürmek biraz zor oluyor.
Senin mezun olman için alan kredinin tamamlaman lazım alan derslerinden seç derslerini bide zorunlu derslerinden seç
zorunlu dersler'e tıkladığım zaman zorunlu dersiniz yoktur diyor. inşallah sonradan bir karışıklık çıkmaz