Sınavlarınız nasıl geçti arkadaşlar? Mezun oldum çok şükür diyenler kimler?
4:30'dan sonra gelip kitapçıkları masalarımızın üzerinden alabileceğimizi söyledi gözetmen. 4:30'dan sonra geldiğimde görevliler kitapçıkları aşağıya indirmiş merdivenin altına atıyorlardı. Kitapçığı alamadım çok sinir oldum. Sınavdan çıktıktan sonra da büyük bir kaza yaptım. Ona rağmen gidip kitapçığı almak istemiştim.
Atatürk anadolu lisesi 22. salonda girenler var mıydı aranızda??
2. ek sınava girenler, nasıl geçti?
Re: 2. ek sınava girenler, nasıl geçti?
benim güzel geçti çok şükür mezun olacam heralde sonuçlar açıklansaydı bi
benimde güzel geçti mervese senle aynı okuldaydık sanırım sen hangi salondaydın gerçi bugün çoğu öğrenciyle baya sohbet ettik belki sende onlardan biriydin
üstünde ne vardı ?
çok mutluyum ya inş.. mezunum artık sanırım ....

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 9
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 88
ben 27.salondaydım yok o öğrencilerin içinde ben yoktum çünkü çalıştığım için 2 de ancak olabildim sınav yerinde...sorularda önceki sınavdakilerle ayınydı zaten hemen hemen girenlerin çoğu mezun olmuşturcankız yazdı:benimde güzel geçti mervese senle aynı okuldaydık sanırım sen hangi salondaydın gerçi bugün çoğu öğrenciyle baya sohbet ettik belki sende onlardan biriydinüstünde ne vardı ?
çok mutluyum ya inş.. mezunum artık sanırım ....
sonuçlar açıklandı mezun olmuşum darısı olamayanların başına inşallah...
Ben de bitirmişim çok şükür sonunda
En çok korktuğum matematik-6'dan 80'le geçmişim üstelik. Darısı bitiremeyenlerin başına

En çok korktuğum matematik-6'dan 80'le geçmişim üstelik. Darısı bitiremeyenlerin başına
-
- Acemi
5 tane secmeli dersten gırdım ing 6-7 55 almıstım ekonomi 1 85 işletme 1 90 girişimcilık 75
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 90
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 90
- fatihsaki9
- Doktor
Bende mevzunummm
Tevfik ileri imamatip lisesindeyim salon 22 6 krediye ihtiyacım vardı 4 kredi kesin edebiyattandı tarhie az çalışmıştım içimde hep bir korku var vardı mevzun olamıcam yapamaıcm glba sınavdan çıktım beklediğim iyi geçti hadi hayırlısı dedi kaldım ankarada sabh internette girdiğimde şoktaydım dondum kaldım 10 kredi almışım 12 kredi üzüerinden yaa

Tevfik ileri imamatip lisesindeyim salon 22 6 krediye ihtiyacım vardı 4 kredi kesin edebiyattandı tarhie az çalışmıştım içimde hep bir korku var vardı mevzun olamıcam yapamaıcm glba sınavdan çıktım beklediğim iyi geçti hadi hayırlısı dedi kaldım ankarada sabh internette girdiğimde şoktaydım dondum kaldım 10 kredi almışım 12 kredi üzüerinden yaa

ankarada çıkma belgesi içinmi kaldın?aynı okulda girmişiz ben 12. salondaydım 12 krediyi hiç telef etmedim hepsini aldım
4 kredi için gitmiştim bende mezunum hamdolsun...

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK